Derfor postet Mamma Til Michelle nakenbildene

Jeg har siden Anna Rasmussen postet nakenbildene noen hackere visstnok skal ha fått tak i på bloggen sin, fått flere spørsmål om hva jeg syntes. Jeg lurer egentlig litt på hva jeg skal syntes om saken, og skal helt ærlig innrømme at jeg ikke har engasjert meg så mye. Hvis tilfellet er at disse nakenbildene har kommet på avveie, er det katastrofe og noe jeg ikke unner noen. Anna valgte å håndtere det på sin måte, og jeg har per dags dato aldri opplevd noe liknende – Noe jeg er veldig glad for. Jeg har mange bilder oppbevart på min telefon som jeg heller ikke vil at skal komme på avveie, og det tror jeg de fleste av oss har. 

Egentlig ønsket jeg å innlede hele innlegget mitt med: “Derfor postet Mamma til Michelle nakenbildene, og derfor er ungen din en drittunge”. For jeg syntes det har vært sinnsykt mange usaklige og unødvendige kommentarer rundt saken. Jeg tror aldri jeg kommer til å forstå at voksene mennesker nedlater seg til å snakke nedverdigede og nedlatende til andre mennesker, og hvert fall ikke på bakgrunn av saker som dette her.

Hvorfor hun valgte å poste bildene aner selvfølgelig ikke jeg, men jeg syntes det er synd at saken gikk ut av proposjoner, i og med at temaet var så viktig. For dette er noe som skjer med haugevis av mennesker hver eneste dag, og i dette tilfelle så fikk faktisk offeret skylden. Dette er et seriøst og viktig tema, og det skal ikke under noen omstendigheter bli mindre viktig fordi noen setter lys på det eller noen fordi noen ikke tar det alvorlig. 

Mange har spekulert i om alt er iscenesatt, og det har jeg faktisk ingen formening om. Men uansett hvordan denne saken var, så mener jeg at dette er et tema det burde snakkes mye om. For de fleste i kommentarfeltene endte opp med å spørre om hvorfor man har nakenbilder på telefonen sin, i stedet for å spørre om hvorfor noen vil noen andre så vondt at de ønsker å spre nakenbilder av de.

Utover det, så mener jeg ingenting og syntes alle skal nyte denne digge søndagen – Og ikke spre nakenbilder av andre 🙂 

// Marty 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg