Er jeg et dårlig forbilde fordi jeg kler meg som jeg gjør?

Er det noe jeg elsker, så er det å surre rundt i min egne, lille verden. Bestående av tekstiler, snitt og farger. Jeg elsker å svirre rundt i butikker for å hente inspirasjon, skrolle nedover inspirasjonskontoer på nettet og se på gatemote. Jeg har aldri kledd meg i noe på andres bekostning, og jeg har til tider ville kledd meg i alt annet enn alle andre. 

Når jeg var liten lagde mamma en regel om at jeg måtte finne frem klær kvelden før, fordi hun visste det ville bli et kaos morgenen etter. Jeg kunne gå med bobledress og høye heler. Pappas t-skjorte og mini skjørt. Mammas BH og prinsessekjole. Jeg har alltid likt å uttrykke meg gjennom klær, og føle meg komfortabel.
For min del fungerer det nesten som et skjold av selvtillit. 

Det følger meg nå også. Jeg kler på meg selvtillit, og dagen kan være ødelagt hvis jeg føler at ting ikke er som det skal. Jeg trenger overhode ikke alltid være i kledd noe “fint”, for jeg kan like godt ønske å være on point med treningstights og hettegenser. 

Garderoben min består av ALT. Jeg kjenner alt, og til tross for en rekke bomkjøp vet jeg alltid hva som finnes i klesskapet. Uansett hvor kaos det er, har jeg full oversikt over hvor alt ligger. Jeg kjøper mye brukt, og blir mer og mer kritisk når det kommer til hva jeg kjøper, eller investerer i. 

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg var et dårlig forbilde fordi jeg kledde meg som jeg gjorde, med tanke på at jeg brukte altfor dyre klær. Jeg har tenkt på dette i flere dager, og kunne ikke la være å skrive om det. For det første hadde jeg kun på meg klær kjøpt brukt på bildet, men hadde det egentlig spilt noen rolle? 

Jeg er ekstremt opptatt av at man ikke skal føle et press på hvordan man skal se ut eller kle seg, men går man ikke litt langt hvis man skal begynne å påpeke hva en annen har i garderoben sin? 

Jeg har aldri lagt ut pris på noe som helst, og det tror jeg ikke at jeg kommer til heller. Eller jo, jeg la ut dette innlegget, om at hele antrekket kostet 119,- brukt. Mye for å vise at man kan kle seg trendy for en veldig fin pris. For man trenger overhode ikke å ha en eksklusiv garderobe for å kle seg fint, behagelig eller for å følge hva som er på moten. 

Har min garderobe noe å si for min, eller din verdi?

 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

 

// Marty

Siste innlegg