Jeg vil være ærlig med dere…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag har jeg en sånn dag der jeg føler at jeg ikke strekker til på noe som helst måte. Jeg føler at jeg ikke rekker det jeg burde, at jeg ikke får til det jeg skal så bra som jeg egentlig må og at jeg konstant henger etter.

Jeg føler meg som en dårlig venn, en dårlig kjæreste og en dårlig kollega. Det er skikkelig slitsomt, og den dårlige samvittigheten for alt jeg burde gjort biter i brystet. Jeg er lei meg, forvirra og sur. Ja, og la meg gjøre en ting klinkende klart: Jeg er ikke fan av sånne dager. De suger. Skikkelig. 

Jeg hadde egentlig bestemt meg for å ikke oppdatere bloggen idag, for jeg føler egentlig at jeg ikke har noen ting å komme med, men så bestemte jeg meg for å gjøre det allikevel. Rett og slett for å stikke innom å si hei, for å si at du ikke er alene om du skulle ha en sånn dag i dag og minne deg på at verken jeg eller du er så håpløse som vi kanskje føler oss som.

Og hallo, drittdager er jo dessverre et faktum av og til, og det får bare værra si.

Bildet over gjenspeiler kanskje ikke akkurat hvordan jeg føler meg nå, for akkurat nå er dette litt mer status:

Og, sånn er det bare.

Nå skal jeg logge av for idag, legge vekk mobilen og gjøre noe som gjør meg godt! Tja, som for eksempel å se på Sex and The City og drikke Pepsi Max. Det pleier å gjøre susen.

Jeg håper at dere har hatt en bra onsdag 💘 Klem fra hu som håper at morgendagen blir bedre!

2 kommentarer

2 thoughts on “Jeg vil være ærlig med dere…

  1. Du er en herlig person! Sånne dager er kjipe men heldigvis går de over💕 elsker å følge deg på sosiale medier, du får min dag til å bli mye bedre hver eneste dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *