hits

Skrivehjertet

Bytte bloggplattform?

Hvordan skal jeg begynne dette innlegget?

På mange måter er det uviktig, men viktig. Alt på en gang! Uansett så vil jeg svare de som lurer: 

De spesielt interesserte har fått med seg at blogg.no, Side2 og Side3 har blitt kjøpt opp av Egmont. Med andre ord betyr det at også min blogg er kjøpt opp! Det spekuleres mye rundt om hva dette har å si for bloggerne i Nettavisen/Side2 og om hvilke bloggere som kommer til å gå og hvem som kommer til å komme. Dagens Næringsliv har spekulert rundt jakten på toppbloggere, og om noen kommer til å gå fra "oss" etter dette. 

Jeg kan kun snakke for min egen del, og svare på spørsmål rundt min fremtid! 

Når jeg startet min blogg visste jeg egentlig ikke hva jeg gjorde. Jeg hadde aldri tenkt på å lage meg en blogg eller på at blogg var noe jeg verken kunne eller ville drive med. På mange måter hadde jeg ikke noe forhold til verken hva blogg var eller hvordan det fungerte. Jeg ble kastet inn i et bloggunivers fordi jeg kjapt knakk noen koder og fordi jeg elsket å skrive, men også for jeg la og alltid legger sjelen min i det. 

I løpet av åtte måneder fikk jeg kontrakt med Nettavisen/Side2 noe som var ekstremt stort for min del. Jeg har vært der over ett år nå, og jeg stortrives. For meg og min blogg er det helt riktig sted å være. Min blogg er i utvikling hver eneste dag og det samme er jeg! På mange måter er jeg fortsatt ny i blogguniverset og jeg suger til meg all lærdom jeg kan få. Jeg er min egen redaktør og jeg har skapt min egen arbeidsplass, noe jeg er vanvittig stolt over. 

Det er så mange dyktige, inspirerende og fine mennesker i teamet rundt Nettavisen/Side2 og jeg har tenkt til å fortsette å være her jeg er idag. Jeg tenker at det ikke er noen grunn til spekulering overhode, for ting kommer til å fortsette å være som vanlig. Hvert fall her inne hos meg:) 

Forandring fryder og jeg gleder meg til tiden fremover.

xx

// Marty

Ble det noe på deg?

Vi har akkurat flyttet inn i ny leilighet. De som ikke har flyttet inn i nytt hus eller ny leilighet det siste året husker kanskje ikke hvor mye det innebærer å flytte. Men la oss si det sånn... Jeg hadde aldri trodd at jeg eide så mye. Det er utrolig hvor mye drit som kan samle seg opp i kriker og kroker. Nå har jeg gått inn med en visjon om at jeg skal eie minst mulig, men jeg har allerede på veldig kort tid gått til innkjøp på nye totalt unødvendige ting. 

I går kveld følte jeg at ting i den nye leiligheten begynte å falle på plass. Jeg vil tørre å påta meg mye av æren for at den nye, romslige leiligheten nå er klar til å bli bodd i, så etter at jeg i går hadde puttet alle klær inn i skapene, skiftet trekk på sofaen, vasket de fleste rommene og fikset alt annet som var mulig å fikse, spurte jeg pent om min kjære kunne vaske over badet. 

Etter en god del sukking fra sofakroken fikk han dratt seg opp for å ta fatt på arbeidet og han brukte akkurat 4 minutter på å vaske badet. Og ja, badet er lite - Men ikke SÅ lite. 

Uansett. Senere på kvelden ringte en av kompisene hans og jeg bemerket hvor mye han skrøt av den nye leiligheten og av at han hadde vasket badet. Snill som jeg er, og sliten som jeg var bestemte jeg meg for at jeg ikke skulle engasjere meg noe i selvskrytingen - Selvom jeg himlet godt med øynene. 

Jeg klarte å la være og engasjere meg helt til jeg hørte at kompisen i den andre enden spørre: "Ble det noe på deg da eller?"

HVA SA?! 

Kjæresten min humret lett i røret og gliste - "Neeeh. Ikke enda, hehehehe". 

Og det ble det ikke heller. I mitt moderne hode er det nemlig ikke noe annet enn en selvfølge at mannen i 2017 skal bidra, vaske bad og lage middag. Det er ikke under noen omstendigheter en jobber som tilhører meg som kvinne, og jeg vet ikke om det er en guttegreie å gire hverandre opp med løgner og vas. Jeg skal ikke juge å si at jeg ikke satt pris på det, men ikke nok til at han hadde en kul historie å fortelle gutta. 

Misforstå meg rett. INGEN av mine venninner har spurt meg om jeg etter å ha jobbet 24/7 de siste dagene har fått noen form for belønning? Og er det forventet at gutta skal få et klapp på både skulderen og baken for å bidra hjemme? i 4 minutter? 

Nei, jøye meg. 

Uansett. Hvis jeg skulle fått samme belønning som det er forventet at han skulle få hadde jeg forventet et imperium av greske guder. 

 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs 

// Marty

 

En etterlengtet date

MINEN SJUKT ETTERLENGTET DATE. C har sluttspill nå, som gjør at han har kamper annenhver dag. Det sier vel seg selv at det ikke blir så mye tid til å se hverandre og gjøre ting sammen. I går fikk vi klemt inn en liten lunsjdate mellom alt annet som skjer. Woho, han er seriøst det fineste og beste mennesket jeg vet om. Han gjør meg SÅ godt! Litt klissklass må være lov, men jeg føler meg så priviligert som får dele livet med han. Hva er vel bedre enn kjæreste og bestekompis i ett? 

Han er på Lillehammer idag, mens jeg har jobbet i hele dag og skal jobbe resten av kvelden også. Forhåpentligvis får jeg oppdatert meg litt på kampen mellom slagene. Denne uken har flydd av gårde, og jeg kan såvidt huske hva jeg gjorde på tirsdag! Forhåpentligvis tyder det på at jeg har det fint og at hverdagen går som en lek. HAHA. Jeg har til og med fått klemt inn noen treningsøkter, fordi jeg oppriktig har hatt lyst til å trene. Jeg var på en eller annen dansetime på treningssenteret i går, og det var så morsomt! Så mange forskjellige damer som bare hadde det super gøy, det er klart det gir energi:):):) 

Vet jeg har lovet en spørsmålsrunde, og den kommer... Håper dere nyter fredagen <3 

Xoxo.

// Marty