Outfit

Hva har jeg på meg denne høsten?

Akkurat nå sitter jeg og hører på Tina Turner. Jeg burde dusjet for lengst og vurderer om jeg skal grine eller le av bildene av meg og lillesøster. Herregud for en fin liten (stor) frøken! 

Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan tips om hva som er et must i garderoben min denne høsten, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Til tross for at jeg er relativt laidback, forsøker å gi litt beng og stortrives i joggis, så finnes det ikke noe bedre å stelle seg og føle seg fresh. 

Denne høsten finner du dette i klesskapet mitt:

Blazer: Jeg har tre-fire blazere som jeg bruker til absolutt alt. De er kule kombinert med en jeans, skjørt (som på bildene), matchende dressbukse eller en tøybukse. Blazer er praktisk og kledelig! Jeg pendler mye mellom Norge og Sverige og for meg er det veldig praktisk å pakke med meg et par av mine favorittblazere, rett og slett fordi jeg da alltid har noe å ha på meg. Denne høsten er kanskje blazeren på bildene min soleklare favoritt! 

 

Jeans: Jeg har ENDELIG funnet min drømmejeans. Den er fra Lager 157, og det er en butikk jeg ikke tror at vi har i Norge en gang. Den er laidback og kul, samtidig som den passer utmerket både til pumps og sneakers. 

Bukse: Da snakker jeg egentlig om en slik bukse lillesøster har på seg, gjerne i et sort eller grått stoff. Den er kul, behagelig og veldig praktisk. Jeg har kjøpt meg en helt ny i grå og funnet frem en gammel favoritt fra noen sesonger tilbake. Denne buksen er passende til en dag på kontoret, på reise eller på en småkjølig tirsdag. Jeg liker å style den med en blazer for å få et mer feminint og seriøst utrykk, eller med en strikkegenser! 

T-skjorte: Med et statement! For min del er det et must. Ha en kul t-skjorte, og den kan være så enkel som den jeg har på meg på bildene, inne i en blazer kombinert til enten en kul bukse eller til favorittjeansene. Det er like kult på fest som til hverdags. 


Søs: Jakke: Bik Bok - Skjorte + bukse: Bik Bok By Lene Orvik - Sko: DNA - Øredobber - Dyberg Kern
Meg: Blazer: H&M - T-skjorte: Miinto - Skjørt: Bik Bok - Vekse: Vintage Chanel - Sko: DNA

Sko: Noen kule høye heler med mønster eller farge er et must i garderoben min egentlig året rundt. Samtidig er det veldig praktisk med et par sorte, helt enkle sko som passer til alt. Et par kule sneakers slår heller aldri feil. Et godt tips i forbindelse med sneakers er å sjekke nettbutikkene for salg når sesongene går mot slutten, da kan man ofte få superfete sko til en veldig fin pris. I mine øyne gjør det ikke noe at det er fjorårets modell, for stort sett går det samme igjen!

Øredobber: Helt enkle, runde øredobber et det du ser i ørene mine denne høsten!

Strikk: Gensere i strikk er et must. Alltid. 

 

Hva er ditt must i garderoben denne høsten?
 

// Marty

 

 

 

D R E A M I N G

Annonse(lenker)

God formiddag! Det er lenge siden jeg har postet et innlegg før 12. Jeg har som regel jobbet flere timer før dagens første innlegg kommer, men det blir bare sjeldnere og sjeldnere at jeg poster noe før 12. Uansett, jeg har helt glemt å vise dere disse to plaggene. Husker dere den røde, lange kjolen jeg hadde på meg i sommer? Hvis ikke, så legger jeg ved bilde nederst i innlegget. Uansett, den ble tatt i mot suuupergodt, så jeg skaffet meg jaggu en i en annen farge også! Noen tenker nok at den kanskje ikke passer nå utover høsten, men hvor digg er det ikke med denne kjolen kombinert med en strikkagenser? Du får den HER

Me like. 

AD // Kjole HER 

AD // Bluse HER

Jeg har sett topper som dette regjere på catwalken i flere sesonger nå, og nå har jeg endelig fått min egen! Den er leken, fin og passer året rundt! Jeg må faktisk innrømme at lillesøster allerede har lånt den... Akkurat nå er jeg på leting etter noen røde, kule skoletter. Tenk hvor kult det hadde vært sammen med en jeans og denne toppen? Yes. 

Nå skal jeg svare på et intervju som ligger og venter i mailboksen. Så skal jeg på lunsjspinning klokken 12 faktisk! Lunsj + trimmings er jo helt amazing.

Vi blogges.

xx

// Marty

HVA skjedde?

Tidligere i år leste jeg at det i år var populært med mønster denne sesongen, og at leopardmønster var et must. Jeg gikk inn på appen WISH, og bestilte meg kjolen til venstre. I dag, fire uker senere kom mitt salgskupp til 32,- kr. 

Jeg har sett dette på film, men at det SERIØST gikk an i virkeligheten kan jeg nesten ikke tro på. Kjolen jeg fikk er jo en helt annen enn den jeg bestilte, og det eneste som stemmer er størrelsen og 10 % av mønsteret. Jeg tror muligens ikke at den nye kjolen blir en favoritt allikevel.... Jeg vet ikke om det er mangel på byster, rumpe eller midje som gjør at dette var totalt katastrofe, men jeg tror sannelig jeg har fått med en ny kjole til Halloween. 

Amen, og godt kjøp.

 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs 

 

// Marty

DAGEN I DAG & NOEN LENKER

Reklame

(Skjorten & toppen er spåånsa)

"Den klassiske skjorten"

Bukse: BIKBOK - AD// Skjorte HER - Øredobber H&M 

Jeg gikk for et behagelig antrekk idag. Øredobbene utgjør prikken over i-en, og til tross for at jeg har flyttet, bært og vasket de siste dagene har denne skjorten vært på hver dag siden vi kom ned hit. Jeg tror faktisk at både denne jeansen og skjorten er brukt nesten hver eneste dag siden lørdag, hehehe.... Jaja, skittau. Er det behagelig, så er det behagelig. Jeg elsker jo store skjorter og har en tendens til å stjele både pappa og C sine, men jeg tror faktisk at jeg begynner å få sansen for litt mer feminine, ettersittende skjorter også. Det fine med slike skjorter er jo faktisk at det passer til ALT (både den slitte jeansen.... Kontoret eller fest)

Jeg har også fått denne skatten i posten.... Både skjorten og toppen er fra ROMWE! 

AD// Topp: HER - Bukse: C sin gamle dressbukse

Pssst! Beltet i livet kan knytes på SÅ mange forskjellige måter. Her har jeg omtrent latt det henge, men det kan også snurres flere ganger rundt livet.

 

MEN DERE! Nok spååns for idag, hehe. For en fin dag. Jeg smiler fra topp til tå akkurat nå, og jeg føler meg veldig lettet. Dagen startet med en litt jobb, etterfulgt av en treningsøkt. Etter det var neste punkt på planen å spise lunsj med to andre hockeytjejer. Jeg tok trikken (for første gang her nede) og møtte de på Wayne´s Coffee. Vi satt i flere timer og skravla, og for hvert minutt som gikk ble jeg litt lettere. Hun ene er faktisk herfra, mens hun andre er i akkurat samme situasjon som meg, utenom at hun snakker svensk. Akkurat nå tror jeg kanskje at det ikke skal bli så ille å bo her nede. Tenk om dette faktisk blir HELT fantastisk, og at jeg aldri kommer til å ville dra hjem? 

For C sin del har det egentlig vært opplegg siden vi kom ned hit, så jeg skjønner at jeg ikke under noen omstendigheter kan lene meg på han. Jeg har allerede fått kjenne på hvordan det er å være alene her nede, og det føles overraskende greit! Leiligheten begynner også å komme på plass, så jeg tenkte jeg kanskje skulle vise dere litt i morgen :-) 

Nå skal jeg fortsette å drikke Pepsi Max før vi snart skal spise litt middag! Også muligens slenge skjorten i vaskemaskinen, hehe. 

// Marty

 

Digg?

T-skjorte: Gucci - Skjørt: H&M - Sko: Ilse Jacobsen - Veske: Vintage Chanel 


Svett, glad og fornøyd. Det er ordene som oppsummerer denne dagen! Jeg fikk et innfall av et eller annet i dag morges og bega meg ut på løpetur i heten, for også krepere på stranda resten av dagen. Det er kanskje ikke det sykeste i verden at jeg tok meg en løpetur, men det var muligens litt i det varmeste laget når jeg først gjorde det. I skrivende stund ligger jeg i senga for å oppdatere dere, mens C sover ved siden av meg. Det er hardt på ferie skjønner dere! I morgen kommer søs, storebror og mamma ned, og jeg gleder meg SÅÅÅ masse. C og jeg diskuterer om vi skal leie en sikkelig kul bil for å hente de på flyplassen i morgen, men vi får se hva det blir til. Utover det tenkte jeg bare jeg skulle titte innom og si hei, men mest for å ha en unnskyldning til å poste disse digge bildene. 

xxx

// Marty

 

Årets IT-kjole

Reklame


AD / Kjole HER - Sko Birkenstocks - Øredobber H&M
 

Jeg har forelsket meg totalt i lange, romantiske, blomstrete og fargerike kjoler. De er så elegante, søte og om sommeren passer de til absolutt alt! Jeg har lagt min elsk på denne kjolen fra SheIn, og jeg liker veldig godt både at den har litt ermer, et elegant snitt og at den har den lengden den har. For ikke å snakke om at den er like fin på stranda som den er på fest! Jeg brukte den for første gang i går, og føler meg så fresh i den. Jeg er så lei av kjoler som strammer og som jeg selv føler at jeg ikke får puste i, men denne har god stretch og sitter helt amazing. Du har helt sikkert fått med deg at de fleste butikker har produsert noen sikkelig kule IT-kjoler denne sesongen? Jeg skal innrømme at ingen av de har vært fine på meg, og at jeg er ganske happy for at noen har produsert en kjole som passer meg :-) 

AD / Kjolen finner du HER


 

Jeg skal innrømme at jeg den siste tiden har gått lite i kjoler, og det er rett og slett fordi jeg selv har følt at jeg ikke passer det, at de blir for korte og at jeg blir for klumpete. Men snakk om å få en selvtillitsboost i denne kjolen - YEEESSSSS. Lurer du på noe er det bare å spørre ♥

(Størrelsene går forresten fra S til XXL)

// Marty

Takknemlig


Foto: Karoline Smådal

Blazer: H&M
T-shorte: Zara
Skjørt: Vila
Sko: Tamaris
Veske: Vintage ChanelHelloistuggu. Herregud, kanskje jeg skal sutte å innlede innleggende mine med et gedigent HEI? På en rar måte så syntes jeg at det er så hyggelig at noen faktisk henger her inne og jeg vil klemme og si hei til absolutt alle, hehehe.
I går var det duket for Årets Stylista 2017 og jeg tok som vanlig med meg min andre mann her i livet, Grundis. Vi var en svipptur innom Silje, som forøvrig stakk av med tittelen som Årets Stylista, noe som var VELFORTJENT, før vi dro videre til MESH der festen ble holdt.
Jeg svetter alltid på ryggen før jeg i det hele tatt har tatt et steg inn på slike arrangementer, men i går var det veldig hyggelig. Det var en haug av flotte jenter og jeg koste meg masse! Jeg og Grunde var antakeligvis en av de første som dro, men det var overhode ikke fordi det ikke var hyggelig. Da var jeg rett og slett ferdig skravlet og han var ferdig danset. Jeg beundrer den fyren herfra og til himmelen... Tenk å svinge seg som han a! 

Noe av det hyggeligste med sånne arrangementer er å møte mennesker, bli beriket og hente masse inspirasjon! Noen folk er bare så vanvittig kule. Det ble mye champagne på enkelte i går, så det kan være grunnen til det jeg skal si nå... MEN! Jeg blir altså så vanvittig takknemlig når folk kommer bort og faktisk setter pris på det jeg gjør. Der og da vil jeg helst gå gjennom bakken, men det varmer og inspirerer enormt. Så, tusen tak til alle som leser!

Nå kom jeg og C akkurat hjem til familien hans i Skien. Vi skal være her til i morgen siden morfaren hans har bursdag! Så nå skal vi snart spise middag og forhåpentligvis slenge bena på sofaen.

xxx

// Marty 

Er jeg et dårlig forbilde fordi jeg kler meg som jeg gjør?

Er det noe jeg elsker, så er det å surre rundt i min egne, lille verden. Bestående av tekstiler, snitt og farger. Jeg elsker å svirre rundt i butikker for å hente inspirasjon, skrolle nedover inspirasjonskontoer på nettet og se på gatemote. Jeg har aldri kledd meg i noe på andres bekostning, og jeg har til tider ville kledd meg i alt annet enn alle andre. 

Når jeg var liten lagde mamma en regel om at jeg måtte finne frem klær kvelden før, fordi hun visste det ville bli et kaos morgenen etter. Jeg kunne gå med bobledress og høye heler. Pappas t-skjorte og mini skjørt. Mammas BH og prinsessekjole. Jeg har alltid likt å uttrykke meg gjennom klær, og føle meg komfortabel.
For min del fungerer det nesten som et skjold av selvtillit. 

Det følger meg nå også. Jeg kler på meg selvtillit, og dagen kan være ødelagt hvis jeg føler at ting ikke er som det skal. Jeg trenger overhode ikke alltid være i kledd noe "fint", for jeg kan like godt ønske å være on point med treningstights og hettegenser. 

Garderoben min består av ALT. Jeg kjenner alt, og til tross for en rekke bomkjøp vet jeg alltid hva som finnes i klesskapet. Uansett hvor kaos det er, har jeg full oversikt over hvor alt ligger. Jeg kjøper mye brukt, og blir mer og mer kritisk når det kommer til hva jeg kjøper, eller investerer i. 

Her om dagen fikk jeg en kommentar om at jeg var et dårlig forbilde fordi jeg kledde meg som jeg gjorde, med tanke på at jeg brukte altfor dyre klær. Jeg har tenkt på dette i flere dager, og kunne ikke la være å skrive om det. For det første hadde jeg kun på meg klær kjøpt brukt på bildet, men hadde det egentlig spilt noen rolle? 

Jeg er ekstremt opptatt av at man ikke skal føle et press på hvordan man skal se ut eller kle seg, men går man ikke litt langt hvis man skal begynne å påpeke hva en annen har i garderoben sin? 

Jeg har aldri lagt ut pris på noe som helst, og det tror jeg ikke at jeg kommer til heller. Eller jo, jeg la ut dette innlegget, om at hele antrekket kostet 119,- brukt. Mye for å vise at man kan kle seg trendy for en veldig fin pris. For man trenger overhode ikke å ha en eksklusiv garderobe for å kle seg fint, behagelig eller for å følge hva som er på moten. 

Har min garderobe noe å si for min, eller din verdi?

 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs

 

// Marty

H E A V Y

________________________

Jakke: Freequent
Bukse: Laredoute
Veske: Vintage Chanel
Sko: Birkenstocks
T-shorte: Zara
Tørkle: Fretex
Belte: Gucci
_________________________________________


Hello råkkbåls. Håper langhelgen har vært fin!! Jeg skal ærlig innrømme at jeg nesten ikke husker hva jeg gjorde forrige uke. Hodet er litt fullt om dagen og det skjer litt mye. Men, sånn er det av og til. Det er flere som har lurt på hvordan det gikk med gutteturen til C, og etter hva jeg vet så gikk det utmerket. Han var hvert fall VELDIG fornøyd når han kom hjem og strålte fra øre til øre. Jeg misunner han så masse. Jeg skulle gjort alt for å satt meg på et fly ett eller annet sted akkurat nå. Men sånn er det jo egentlig året rundt. Om en måneds tid reiser C og jeg til Spania i et par uker, og det blir kanon digg. Det er på en måte kun da vi har mulighet til å reise sammen, for han har jo nesten opplegg hele tiden. Jeg er jo så privilegert at jeg kan gjøre det meste av jobb fra hvor som helst! Jeg leker med tanken om å lage en reisevlog derfra. Det hadde hvert fall vært veldig gøy:):) 

Sommeren forsvant like brått som den kom, men jeg har hvert fall funnet frem skinnjakken og noen sandaler. Det er deilig at jeg ikke fryser konstant og at jeg kan ty til de lettere plaggene. Jeg lever og ånder for sommeren, ferdig snakka. Jeg håper derfor at den snart kan komme på besøk igjen... 

xx

// Marty
 

Den dere har ventet på!Jeg har jo HELT glemt å legge ut episoden jeg lagde sammen med MinMote. Kanskje litt fordi jeg har syntes at det har vært litt skummelt, hehe? Jeg har ikke sett den selv, og det kommer jeg heller ikke til. Jeg kan hvert fall si så mye at de fikk meg til å føle meg absolutt amazing! Jeg har på meg en bikini fra H&M, en fra Calvin Klein og en badedrakt fra Bik Bok. Du kan se episoden HER

// Marty

S I L V ER PANTS


 

Jakke: Vila
Skjorte: Kappahl
Bukse: H&M
Sko: Zara
Belte: Gucci
Leopardskjerf: Fretex
Veske: Chanel (Vintagekupp)Basic, enkelt og behagelig.
Gårsdagens antrekk besto av mine kjære sølvbukser og min elskede fuskepels. Det blåste surt i Stockholm i hele går, så jeg måtte til og med kjøpe meg et skjerf på veien. Jeg elsker å gå i høye heler, men på dager som i går er det totalt uaktuelt. Når man først er på storbyshopping er det så mye viktigere med komfort, enn med hvordan man ser ut. Det er jo fullt mulig å kle seg behagelig og med komfort til tross for at man vil ta seg godt ut!

Akkurat nå sitter jeg og jobber på vei hjem. Nå gleder jeg meg til å komme hjem, pakke ut og se både lillesøs og min kjære C igjen. I går kveld var mamma og jeg på Wallmans i Stockholm, og det var så fantastisk gøy. ELSKER det showet.

Jeg håper dere også har hatt en finfin helg. Jeg har forresten skrevet en Storbyguide til dere som kommer i morgen! 

 

// Marty  

S T O C K H O L M

Jakke: La redoute
T-shirt: Zara
Bukse: H&M
Sko: Tamaris
Belte: GucciFOR en fin by Stockholm er! Det er min første gang her og jeg er betatt. Harmonien og hele konseptet med byen er så behagelig. Jeg elsker jo Oslo over alt, og syntes Oslo er fantastisk. Samtidig så tror jeg at Stockholm muligens skriver seg opp på listen over en av favorittbyene mine. Solen har skint i hele dag og jeg la igjen jakken min på hotellrommet. Jeg skal være her til søndag og gleder meg til å surre rundt, spise is og oppdage enda mer av denne byen. 

God helg.

// Marty
 

Rumpe til frokost


Blazer: H&M
Genser: Gina Tricot
Jeans: H&M
Sko: Day Birger et Mikkelsen
Belte: Selected Femme


 

Idag sto det rumpe på menyen. Neida, ikke fullt så dramatisk. Jeg var på pressefrokosten til Change Lingerie idag morges og var vitne til en forrykende undertøyskolleksjon. Jeg var så heldig å få med meg et sett undertøy, og det er helt latterlig hva matchende undertøy gjør. Jeg er altfor dårlig til å kle meg i matchende undertøy (hvis du lurte), men det er ikke så mye som skal til for å føle seg litt fresh! Jeg digger forresten at jeg kan dra frem kortere bukser fra skapet og digger jeans som dette. De er enkle og passer til alt. 

Jeg har møtt Silje på en rekke arrangementer den siste tiden, og liker hun super godt. Hun var også å finne på frokosten idag morges, og bak kameraet på dagens bilder. Akkurat nå sitter jeg og jobber på en kafe i Bogstadveien før jeg skal ture videre. Solen skinner og det gjør godt for kropp og sjel.

Har du forresten fått med deg innlegget mitt tidligere i dag om at vi må snakke mer om voldtekt? Hvis ikke kan du lese det HER

Xoxo.

// Marty

Gliset på

Genser: Gina Tricot
Bukse: H&M
Sko: Day Birger et Mikkelsen
Vekse: Chanel


Ei litta look fra helgens festligheter i Stavanger. Jeg har lagt min elsk på denne buksa! Den passer jo faktisk til ALT. Skoene på bildet har jeg ønsket meg lenge, og jeg har akkurat kjøpt meg de. Jeg er strååålende fornøyd, så gjett om de kommer til å bli brukt mye fremover... Jeg elsker at solen titter frem, og ikke minst at jeg har travet rundt i Oslo sine gater uten jakke idag. Det er jo rett og slett helt amazing. Jeg må le litt, for jeg har sannelig tenkt meg en tur til Stavanger nå til helgen også... Ups. 

// Marty

Rainy outfitPhoto: Annie Hyrefeldt

Jakke: Vila (old)
T-shirt: Fretex
Bukse: H&M
Sko: Zara
Veske: Lånt
Rainy days & rainy outfit.

Travle, men fine dager. Jeg trives! Akkurat nå tittet jo faktisk solen frem også. Jeg kjøpte denne buksen som ett kupp her om dagen, og digger den. Den er komfortabel, digg og enkel å føle seg fin i. Det er et must for meg å kle meg komfortabelt! Jeg prøver å bli flinkere til å kle meg i farger, og ikke minst i farger jeg føler meg fin i. Jeg mener alle og enhver kler naturfarger som dette! Til tross for at det kanskje ikke er det sprekeste fargevalget, så er det ikke så gærent til å være meg:)


I dag har jeg jobbetjobbetjobbet. Jeg sov litt lenger en vanlig i dag morges da jeg knapt sov noe i helgen. Flaks for meg at jeg hadde mulighet til det! Det er rart hvor mye det hjelper å få litt ordentlig søvn. Hele forrige uke var jeg tett og snørrete takket være pollen, men i og med at temperaturene og regnet har kommet er jeg mye bedre. Medisinene har også  begynt å fungere, så jeg er på bedringens vei! Tro meg, jeg kan gå tett og snørrete hele året, så lenge det er sol og varmt... Nå skal jeg kaste i meg litt mat før jeg skal komme meg i hallen for å se på C. 

H A V E 
F U N

// Marty

Rosa & en dose selvtillitJakke: Bik Bok
Bluse: H&M
Belte: Selected femme
Bukse: 2NDDAY
Sko: Tamaris
Øredobber: H&M
Veske: Beck Søndergaard
Leopard, rosa og denim. Jeg er totalt forelsket i kombinasjonen! Jeg jobber med å bli litt flinkere til å bruke farger og ikke minst mønstre, og denne jakken topper et hvert antrekk - uansett hvor ensfarget og enkelt det er. Rosa er en av mine favorittfarger, og hver gang solen skinner frister det å kle meg i rosa. Rosa trenger overhode ikke være søtt og yndig. Rosa er faktisk en av de tøffeste fargene jeg vet om, for det bryter og utstråler en helt unik selvtillit! 

Kick ass. 

 

// Marty

Hore


 

I går entret jeg premierefesten til Skjønnheten & Udyret i denne t-shorten og uten BH. Du lurer kanskje på hvorfor? 

Vel.

Jeg har laget denne t-shorten fordi jeg er lei. Fordi jeg er lei av at jenter blir både kalt og stemplet som horer. Fordi hore er et skjellsord altfor mange av oss slenger rundt oss. Skjønnheten & Udyret er en fantastisk film, og Belle som er prinsessen i filmen representerer så mye mer enn det å være en Disney-prinsesse. Hun representerer godhet, det å være uredd og ha mot. Godhet til å se andre, hjelpe andre og ha et åpent sinn. Hun er uredd fordi hun ikke skremmes av det som er annerledes, fordi hun ikke ser ned på noen og fordi hun ikke er redd for å prøve noe nytt. Mot til å være annerledes, gå mot strømmen og ha troen på seg selv. 

Både vi jenter og gutter har mye å lære av dette, for mange av oss bærer rundt på en holdning som handler om å rakke ned på andre, og se ned på andre. Hore er et av de ordene jeg ofte får slengt etter meg, uten at jeg kan fatte og begripe hvorfor. Jenter er nemlig ikke horer fordi de gjør noe annet enn andre, fordi de ser ut annerledes enn alle andre eller fordi de ligger med mange. 

Det gjør vondt langt inne i hjertet mitt når vi jenter legger oss ned på et nivå der vi omtaler andre jenter som horer. Jeg har et indre ønske om at vi kan starte ett sted, og at vi kan kutte ut noe av drittslengingen vi driver med. Det skal være greit å se annerledes ut, være annerledes eller ligge rundt hvis det er det man ønsker, det finnes nemlig ingen god nok begrunnelse til å kalle andre som horer. Og hva tjener vi egentlig på det? 

Vi burde holdes oss for gode til det. Jeg skal bruke denne t-shorten masse, for jeg har et ønske om at den statuerer et eksempel på hvor håpløst det er å kalle andre det. 

#Horeout 

 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs 

 

Er du keen på én t-shorte til deg selv? Send meg mail på martinehalvs@gmail.com. 

// Marty

NEXT


 

Jakke: Bik Bok
Genser: H&M
Bukse: Day Birger et Mikkelsen
Sko: Zara
Belte: Gucci
Bag: Day Birger et Mikkelsen


Jeg ELSKER de røde buksene mine, og bruker de flere ganger i uken. Jeg forsøker å bli flinkere til og kle meg i farger, og med denne buksen er det jo lett som bare det! Leopardjakken min har hengt en stund i skapet nå, men er tatt frem for fullt nå. Hey partypeople. Jeg håper dere har det fint! Denne dagen har jeg lengtet lenge etter. Søndag, litt fri, joggebuksa og bacon til frokost. Much needed. Til tross for at jeg har jobbet litt idag, så har jeg tid til å trene, ligge på sofaen og puste litt, og det kjenner jeg at kroppen trenger. C har kamp i kveld, så den har jeg tenkt meg på. Men utover det skal jeg gjøre meg klar til en ny uke, og be om noen solfylte deilige dager. 

Xoxo

 

// Marty

 

Mandagspraten

Jakke: H&M
Bukse: Acne
Sko: Zara
Strømper: H&M
Solbriller: Ray Ban
Belte: Fretex

 

Er det bare jeg som ELSKER at solen skinner? Jeg har ordentlig vårfølelse, til tross for at temperaturene ikke tilsvarer det samme. Jeg elsker å kle meg komfortabelt, og gjerne i veldig enkle farger. Det gjør det nemlig mye enklere å bryte med en helt annen farge, som for eksempel rødt! Jeg har hatt en hektisk og fin helg, og det håper jeg dere også har.

 

Ukens sang: "Believer - Imagine Dragons", aaah digger den.

Ukens øyeblikk: Lørdag var det duket for bursdagsfeiring av Day Birger et Mikkelsen Flagshipstore i Hegdehaugsveien og det var vanvittig moro. Vi kjørte partybuss (nesten som russebuss) og ble tatt med til Holmsbu Spa der vi tilbrakte hele søndagen, noe som var super deilig etter lørdagens festligheter! Så mange fine jenter.

Ukens frustrasjon: Forrige uke var jeg mye frustrert. Det føltes som om ting ikke gikk helt min vei og at jeg ikke hadde noe kontroll. Det var mye å gjøre og mye å holde styr på. Det var i utgangspunktet kanskje ikke mer enn vanlig, men sånn er det vel av og til. Jeg er generelt dårlig til å puste ut, og når det da blir ekstra mye så blir jeg ENDA dårligere, haha. 

Ukens måltid: Jeg har fått dilla på burritos og spiste det altfor mange ganger forrige uke! Masse digge grønnsaker, salat og cheese... NAM.

Ukens mål: Forrige uke hadde jeg et mål om å spise nok og næringsrikt, for jeg merker hvor mye bedre jeg føler meg og hvor mye mer energi jeg får når jeg er litt bevisst. MEN, det gikk overhode ikke. Når ting ikke stemmer og jeg føler jeg drukner så er jeg ekstremt flink til å trøstespise, noe som antakeligvis ikke hjelper på overskuddet i det hele tatt! 

Denne uken er jeg motivert og har planene klare. Jeg håper det ikke blir like kaotisk som forrige uke og at solen vil skinne, for det gjør meg SÅ godt. Denne uken skal jeg være flink til å kle meg i farger, for jeg merker hvor mye det gjør med selvtilliten og humøret!

Kick ass

// Marty

 

 

Lady in green

Jakke: La Redoute
Skjorte: HER
Bukse: 2NDDAY
Sko: Fretex 

Lady in green?

Grønn sa du? Jeg har lagt min elsk på denne jakken. Jeg syntes fuskepels er veldig fint! Jeg kjøpte en pels jakke for noen år siden som jeg har pakket bort nå. Jeg vet ikke om jeg skal selge den, beholde den eller hva jeg skal gjøre. Sånn ting er nå vil jeg ikke bruke den, mye fordi at det er et så stort fokus på pelsoppdrett. Det skremmer meg at det dyrene blir behandler så dårlig! Jeg syntes virkelig ikke det er verdt å kjøpe ekte pels nå som jeg er bevisst på det. Det var jeg ikke før, og det er derfor jeg har et dilemma med jakken min. Jeg er så imponert av de som konstant er bevisste på alt de bærer og putter i seg. Jeg føler nesten en skyldfølelse for å ikke være flink nok, og kanskje bevisst nok?  Tidligere har jeg stilt meg nøytral når det har kommet slike spørsmål, men klarer man egentlig å være nøytral når man får kunnskap om hvordan det fungerer? 

 

// Marty 

Jeansss

 @daybirgeretmikkelsenoslo 

Hvor kul er ikke denne jeansen? Jeg DIIIGGER den. 

Jeg gleder meg masse til å bruke den utover våren til enkle pumps, sneakers og kule t-shirts. 

 

// Marty


 

GRL PWRPINKRED

Så var det torsdag. Dagene flyr av gårde, og det at solen skinner ute gjør dagene SÅ mye deiligere. Jeg lar meg fascinere av farger og har latt meg beundre av kombinasjonen av rødt og rosa denne sesongen. Når jeg var yngre var det den verste kombinasjonen jeg visste om, men HALLOO, man lærer. Jeans kommer også mer og mer inn i varmen hos meg, og hettegenseren er fortsatt et av mine favorittplagg - Noe jeg tror det egentlig alltid kommer til å være. 

 

// Marty

WednesdayREDPINK

Solen har tittet frem idag, og jeg har vært på farten siden i dag morges. Jeg har vært i en rekke forskjellige møter med lillesøster på slep! Hun har vinterferie, så hun har virkelig fått testet seg som assistent idag. Vi har akkurat kastet i oss litt mat og det er så hyggelig å bare være sammen. Hun skal være hos meg i natt, og det er alltid super hyggelig!

Jeg forelsker meg mer og mer i farger, og tidligere har jeg ikke hatt noe sansen for kombinasjonen av rødt og rosa, mens jeg nå faller for den mer og mer. Jeg har alltid vært glad i rosa, men har tidligere ALDRI kombinert det sammen med rødt.

Nå skal jeg logge av litt, og bare nyte. 

xxx

// Marty

Sunshine


 

Jakke: Day Birger et Mikkelsen
Genser: 2NDDAY
Bukse: 2NDDAY
Sko: H&M
Veske: Et Day Birger et Mikkelsen
Solbriller: BikBok 

Sol, deilige dager og nyheter i butikk. Livet smiler akkurat nå og jeg er STOR fornøyd. 

 

// Marty

 

RØD LEOPARD


_______________________________

Jakke: BikBok
Skjorte: Dressmann
Genser: 2NDDAY
Bukse: 2NDDAY
Sko: Zara
Veske/Nett: Ukjent
______________________Leopard, denim og rødt - Deilige stikkord for deilige dager. 

 

// Marty

Antrekk til verdi 119,-.

Blazer: Fretex
Bukse: Fretex
Hettegenser: Outlet

Jeg har forelsket meg i kombinasjonen av rødt og rosa. Jeg er generelt dårlig til å kle meg i farger, men har bestemt meg for at jeg skal bli MYE flinkere. Rødt er en av IT-fargene denne våren, og jeg sverger til min behagelige og røde hettegenser. Men, visste du at antrekket jeg har på meg har en verdi til 119,-? Det å følge trendene og kle seg trenger overhode ikke koste skjorta!

Jeg digger gjenbruk, og prøver personlig å være veldig bevisst på hva jeg kjøper og prøver alltid å fornye klesskapet mitt. Denne buksen har jeg kjøpt på Fretex til 59,-, hettegenseren på outlet til 50,- og blazeren til 10,- på Fretex. HVOR kult er ikke det? Vi trenger altså ikke nødvendigvis invistere i det nyeste og dyreste for å følge trendene. Jeg vet noen syntes at det er ubehagelig å tenke på at klærne er brukt av andre. Jeg tenker mer at det er spennende at klærne har en historie annet enn at de er sydd på en fabrikk og kommet til butikk. Ja til gjenbruk og ikke minst til budsjett. 

Nå skal jeg ut å nyte lørdagen, og håper dagen din blir kanon!

// Marty 

Avhengig

Sko HER (Fargen er mørkt kaki)

Er jeg den eneste som blir besatt av spesifikke ting, i enkelte perioder? Akkurat nå er jeg smålig besatt av sko, og jeg klarer ikke slutte å skrolle nedover de forskjellige nettbutikkene etter sko. Jeg fikk et par sko i posten her om dagen, og er de ikke sikkelig fiiiine? Jeg fikk et gavekort fra H&M til jul, og det er faktisk en av de mest geniale gavene jeg har fått noen gang. 

Jeg kjøpte også (3!!!) par sko på Zara her om dagen til 139,- stykk og det føltes som tidenes kupp. Nå er jeg snart ferdig på jobb, og skal ture hjemover snart. Jeg krysser fingrene for at C har laget ferdig middag....

Xoxo

// Marty

RED

_____________________________________

Jakke: Fretex
T-Shorte: Fretex
Bukse: Acne
Sko: DinSko
Veske: Forever21
Øredobber: H&M

_________________________

 

 

// Marty

Fargeklatt

______________________________________

Jakke: BikBok
Skjorte: ZARA
Skjørt: Gestuz
Sko: ZARA
Veske: Fretex
Øredobber: H&M

_________________________
Fargeklatt. 

 

// Marty

 

Horegenseren

__________________________

Jakke: Vila
Genser: Fransa
Bukse: Floyd
Sko: Zara
Veske: Morena HER
Belte: Gucci
_____________________________________________Sporty lørdag kombinert med print. 
Eller horegenser. 


Jeg elsker å kle meg komfortabelt! Jeg er en av de som mener at det ikke er verdt å kle seg i noe som ikke er vel å ha på seg. Hvis ikke man skal på galla, da kan godt antrekket være så ubehagelig som det vil! Men hvor ofte er man det? Komfortabelt i mitt hode betyr sporty, men dette antrekket kunne fort vært røffet opp med en par pumps, en skinnjakke eller blazer. 

Jeg er nødt til å le litt, for jeg hadde på meg denne genseren tidligere denne uken også, og fikk en anonym melding om at det liknet på en horegenser. HALLO. Hvor langt eller kort har vi egentlig kommet? For det første syntes jeg at det er skremmende at noen bruker det som et utrykk i 2017, og for det andre syntes jeg at det er ganske frekt. Er det ikke egentlig det? Hva skal det egentlig bety? Jeg er så lei av at folk misbruker ord som det og ikke minst av at man ikke skal kunne gå med hva man vil. Vel, i dag skal jeg sprade rundt i HOREgenseren min, og være sjukt fornøyd. 

Og du som skrev det, du kan godt få låne den. 

- I'm wearing what i feeling fabulous in - 

// Marty 

Green


_____________________________________
Jakke: La redoute
Genser: H&M
Bukse: Selected Femme
Sko: Tamaris
Vekse: Beck Søndergaard
Skjerf: Fretex

______________________

 

Jeg har lagt min elsk på fargen grønn. Jeg syntes den er så elegant samtidig som den er enkel å kle opp tøft. Skinnbuksene mine er et av mine favorittplagg, og de er HELT rå. Jeg mener at alle kvinner behøver en skinnbukse i klesskapet sitt, for det kler absolutt alle, samtidig som det aldri slår feil. Hettegenseren har virkelig kommet inn i motebildet igjen, og etter å ha vært på innkjøp med 2NDDAY tidligere i uken har jeg allerede skrevet opp noen favoritter som kommer til sommeren! Jeg gleder meg til å kunne kombinere enkle hettegensere med shorts, skjørt og bare ben. 

// Marty

 

GREYWHITE

____________________________________________

Jakke: H&M
Hettegenser: H&M
Bukse: Zara
Sko: Nelly
Veske: Lånt
Øredobber: Lånt
Solbriller: Urban Outfitters

________________________________


GREYWHITE 

HIS

_______________________________________________

Jakke: Dressmann
Skjorte: Fretex
Bukse: 2NDDAY
Sko: Din Sko
Veske: Lånt
Øredobber: H&M

_____________________________  

Jeg er en av de som mener at jeg ikke har noe å ha på meg, til tross for at klesskapet er fullt. Jeg er opptatt av et variert, stilrent og enkelt klesskap. Samtidig vil jeg ha noen plagg som er unike og som skiller seg ut. De dagene jeg påstår at jeg ikke har noe å ha på sniker jeg meg ofte inn i enten pappa, storebror eller kjæresten sitt klesskap. Det fungerer alltid! Gutta har så mange kule skjorter, store t-shorter og digge boyfriendjeans. 

Jeg har faktisk kjøpt min egen herreskjorte og jeg elsker den. Jeg kjøpte den helt enkelt på Fretex, og den passer til enkel hverdag og til fest. Jeg kombinerer den med skjørt, skinnkvaliteter og enkle jeans. I dag har jeg også rappet til meg denne maskuline herrefrakken fra kjæresten sin klesskap! 

Gutta kan å kle seg. Og vi kan alltids låne både noen plagg og stiltips! 

// Marty

Basic og behagelig
____________________________________

Jakke: Zara
Skjorte: Fretex
Bukse: 2NDDAY
Sko: Tamaris 
Vekse: Beck Søndergård 
T-shirt: Acne 
Solbriller: Ray ban 
_________________________

 


 


Basic & behagelig. 
Jeg faller mer og mer for jeans, og jeg elsker jeansen jeg har på meg på bildet. Jeg digger skjorter og har kjøpt denne i herreavdelingen på Fretex. Er den ikke kul? Jeg digger hvordan jeg kan krølle opp armene på den. Jeg elsker den avslappende men kledde stilen, og da passer denne bikerjakken perfekt kombinert med et par stilige høye heler. Rett og slett, basic og behagelig - og sykt stilig. 

// Marty 
 

Suit it up with a blazer

Blazer: H&M
T-Shirt: 2NDDAY
Jeans: 2NDDAY
Belte: GucciEt av mine favoritt nøkkelplagg er blazer. Alle kvinner burde ha en blazer i skapet sitt, for det er stilfullt, enkelt og elegant. Jeg syntes en blazer setter prikken over i-en i et antrekk og gir et feminint utrykk. Min favorittblazer er en enkel, oversized blazer - og jeg bruker den til ALT. 

 

// Marty

 

Sundays


Jakke: ZARA
Bluse: Hunkydory
Bukse: Floyd
Sko: Nike
Belte: Gucci
Veske: Beck Søndergaard

 Sort, avslappet og behagelig. Jeg elsker å kle meg behagelig. Joggesko, en stor jakke og behagelige bukser slår aldri feil. Jeg syntes antrekket blir kledd, samtidig som det er enkelt og perfekt med tanke på temperaturene ute! Denne buksen bruker jeg aller helst hver eneste dag, for den er lett å style opp og ned. Alle kvinner trenger den lille sorte kjolen, men også den sorte, tidløse og klassiske buksen. 
 

Ja takk søndag. 

// Marty 

 

New leather jacket

__________________________________________

Jakke: Zara
T-shirt: Carlings
Bukse: Floyd
Belte: Gucci
Blazer: H&M
Sko: Fretex
Veske: Lånt
Øredobber: H&M

_____________________________

Jeg er totalt forelsket i den nye jakka mi. Altså! Den er helt rå. 

 

// Marty. 

 

trumpets

________________________________

Genser: Morena  (HER) gave
Bukse: Levis
Jakke: BikBok
Belte: Fretex
Veske: Lånt
Sko: Bianco 

______________________
 


 

Det enkle og tidløse antrekket. Jeg faller mer og mer for helt vanlige jeans og titter stadig inn i kjæresten sitt klesskap for å rappe buksene hans. Jeans er virkelig en sikker vinner, og med farger som på dette beltet blir antrekket aldri kjedelig. 

Jeg trenger vel ikke si noe om genseren, for den er rett og slett amazing. 

// Marty
 

LOOK


______________________________________

Jakke: H&M
Skjorte: Daddy cool´s (godt tips)
Bukse: 2NDDAY
Sko: Nike
Veske: Lånt
Skjerf: Burberry (kjøpt hos Fretex)
_______________________________// Marty. 

 

Leopard - PRINT

_____________________

Jakke: BikBok
Bukse: Floyd
Veske: Lånt
Sko: Fretex
______________

 

Fake pels, sleng, deilig veske og deilige dager. 
 

// Marty.  

Green Scarf
_______________________________________

Skjerf: Day Birger et Mikkelsen
Bukse: Selected Femme
Veske: Day Birger et Mikkelsen
Sko: Debbie
Genser: H&M
________________________

Jeg faller sakte men sikkert mer og mer for fargen grønn. Jeg sverger til skinnbuksene mine og elsker at jeg kan kombinere ALT til de.

 

// Marty. 


 

FAKE

___________________________

Jakke: VILA
Genser: Fretex
Bukse: 2NDDAY 
Sko: Bianco 
Belte: Selected Femme
Bag: Day Birger et Mikkelsen
______________________________________________


 

Happycow.

// Marty. 

Blue --- cut

Gamle, små trange bukser og en størrelse for stor herreskjorte funker utmerket når man ikke har noe å dra frem i skapet. Eller hvert fall når man tror man ikke har det. Denne buksen tok plass i skapet mitt for to år siden, og er brukt altfor lite. Jeg har derimot ønsket meg en bukse med bootcut som har vært oppklippet - og det hjalp kjøkkensaksen meg med! Denne bootcuten får dere dessverre ikke se da jeg var mer opptatt av det øvre enn det nedre i denne omgang, men lover at dere skal få se siden. Skjorten er en litt liten skjorte som C har hengende, og den er derfor midt i blinken for meg. 

// Marty

Purple

Jakke: H&M - Belte: La redoute - Veske: Lindex - Bukse: BikBok by Lene Orvik - Lue: Weekday - Sko: Ukjent

Det er glade dager, dype farger og lørdag. Blir det egentlig bedre? Været er kjipt, men jeg lar meg ærligtalt ikke påvirke. Jeg har lagt min elsk på denne fargen, og syntes den er så kul! Jeg har aldri brukt den før, og nå vil jeg helst matche alt med denne dype lilla miksen. Været er så ustabilt, og jeg bor i denne jakken. Den støter fra seg sluddet, er lett å bære med seg og er super god. Jeg har den siste tiden fått øynene opp for belter og bruker det hver eneste dag nå! Det gjør SÅ mye med et antrekk. Et stort, bredt et slik som dette er en perfekt erstatter med beltet i kåpen, til å ta rundt jakker som dette eller for å holde sammen en blazer. 

Snakkes´ happytiiiimes. 

// Marty. 

Brown BABY

___________________________

Kåpe: Zara
Bukse: Levis
Sko: Bianco
Skjerf: Ralph Lauren
Vekse: Lånt
Genser: TiMo
Belte: Fretex

_________________________
Digge høstfarger, kåpe og regn. 

Jeg har forresten vært og fikset vippene mine hos @vipperbybella. Jeg kommer til å fortelle mer om henne senere, men anbefaler dere virkelig å sjekke henne ut på instagram under samme navn. Jeg har med hånda på hjertet aldri vært så fornøyd før! WohooooMarty.
 

White ' Coffe___________________________________

Jakke: H&M 
Bukse: Floyd
Sko: UGG
Votter: Manzini
Veske: Beck Söndergaard
Lue: Monki
_______________________
___

 

Lekte litt fjellgeit i helgen da jeg surret meg opp til Lillehammer. Jeg har kapret meg
denne jakken fra H&M og jeg er totalt forelsket. Det er veldig mange som har
spurt hvor den er fra, og det er alltid gøy å løpe rundt med plagg du hører at noen andre digger! 
Jeg syntes den er enkel, småretro og ikke minst DIIIGG. 

Jeg prøver meg litt her og der på å lære meg å drikke kaffe. Jeg skal ærlig innrømme at det
ikke er kaffe som er i koppen, men et sted må jeg starte.... 
Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i å fryse, og selvom de siste dagene har vært kjølige har jeg kost
meg ordentlig! Solen har skint og det har vært deilig, spesielt med en digg jakke å krype inn i. 
Ha en fin dag! 

 

Marty.

 

Jacket

 SAMARBEID

__________________________________

Jakken: La Redoute - HER 
Bukse: Floyd
Belte: Selected Femme
Sko: Debbie
Veske: Gave

______________________

Denne jakken her er min absolutt favoritt i øyeblikket! Den er digg, fargen er kul og veldig behagelig. Den passer perfekt til været som herjer ute nå. Den er fra en fransk nettbutikk som heter La Redoute, som har lansert sitt eget plus size konsept. Det sitter litt langt inne hos meg at det omtales som plus size, men det positive er at du leverer fantastiske klær til kvinner i alle former og fasonger! Størrelsen på denne jakken går opp til str. 56, og det gjør resten av varene deres også. Jeg har en del andre ting derfra som jeg gleder meg til å vise dere - Mote har ingen størrelse! 

Marty.   

Ztreetz

 

______________________________
Jakke: H&M mann
Genser: BikBok
Singlet: H&M
Bukse: Acne
Sko: Bianco / Caroline Berg Eriksen
Veske: Gave
Lue: Monki

_____________________
 


Foto: Grunde Myhrer

Digge, ustabile høstdager. Temperaturene svinger, men jeg digger at det er langt innafor å ta på seg både lue og tjukkere jakker om dagen. Jeg har tidligere hyllet hettegenser-trenden, og jeg fortsetter. Altså, hvor digg er vel ikke det? Dagene flyr av gårde, og jeg prøver intenst å holde følge. Jeg digger egentlig de hektiske tendensene, det eneste er at jeg må huske å puste. Heldigvis har man aldri så dårlig tid som blogger at man ikke rekker å ta litt antrekksbilder. Joda. Jeg får hvert fall det. Lørdag, jobb, skole, jobb. Jeg har fått enormt mange fantastiske invitasjoner til i kveld og jeg er så takknemlig. Nå skal jeg løpe videre for enda litt mer jobb. Jeg skulle gjerne skrevet at jeg elsker de som leser bloggen min, og på en rar måte gjør jeg det, men på en veldigveldig rar måte. Jeg vet enkelte som klikker seg inn blar rett over disse innleggene, mens andre klikker seg inn på grunn av de. Uansett, takktakktakk. 
 

Marty. 

 

Red________________________________

Jakke: Fretex <3
Genser: Fretex <3
Genser under hettegenser: Acne
Bukse: Zara
Veske: Lånt
Sko: DinSko

____________________

Rødt er alltid kult. Til tross for at dagene og ukene fremover nå vil bestå av deilige kåper, strikk og kanskje litt lunere farger, er det alltid deilig å føle seg fresh i farger og kombinasjoner. Denne hettegenseren er jeg oppriktig forelsket i, og jeg bor omtrent i den! Den passer til absolutt alt bare man har riktig tilbehør til. Buksene på bildet er det lenge siden jeg har brukt. Jeg kjøpte de i Barcelona i våres engang, da tanken var å bruke de til litt mer pyntede antrekk. Men hallo; De funker jo perfekt til mer behagelige og avslappende antrekk også!

Ha en diiiiiigg dag.

Marty.

 

Slow The World DOWN_____________________________ 

Jakke: VILA
Genser: Weekday
Singlet: H&M
Bukse: Floyd
Sko: H&M
Veske: Gave

___________________________________________
 - Noe av det jeg liker aller best med høsten er det å kunne bruke deilige, varme kåper kombinert med gode sneakers, og automatisk ha et kult antrekk - 

 

Marty. 
 

Brown - autumn 


__________________________

Jakke: Fake fur - VILA
Genser: TiMo
Bukse: H&M
Sko: Debbie
Vekse: Morena vesker & tilbehør (gave)
Solbriller: Urban Outfitters

_________________________________________
 

Jeg digger å kombinere feminine, tøffe jakker, med deilige, baggy bukser og høye heler. Dette antrekket er veldig behagelig, samtidig som det er stilig, feminint og tøft! Jeg mener det passer perfekt på lørdager, som på hverdager. Bytter man ut de høye helene med et par tøffe sneakers, har man plutselig et avslappet, men kult antrekk som er perfekt på for eksempel mandager! 

 

Marty.

//Sort & blått


 

 

 
_________________

Genser: Munthe (Sponset) 
Skjørt: Vero Moda
Kåpe: Vila
Veske: Hunkydory
Sko: Debbie 
_________________
 

§ Jeg har forresten fikset vippene hos Avemo Salong.
Jeg er super fornøyd, og gleder meg til å fortelle dere mer om det. Du finner facebooksiden HER.
Jeg skal tilbake om noen uker og oppdaterer dere med enda mer info da §
_________________________________________


Sjekk denne fine genseren a! Den er i blå og sort, og jeg digger kombinasjonen. Det gjør at hele genseren blir mye kulere, og unngår å bli kjedelig. Den er varm, og perfekt på en årstid som dette. Jeg er egentlig ikke noe fan av å bli for søt, og kombinerer ofte noe litt røffere med søte skjørt som dette jeg har på meg. Men stilig sort og et brytende skjørt slår vel aldri feil? 

 

Black/Pink - Skinnjakke: Freequent
- Genser: Line Of Oslo

- Skjørt: Selected Femme
- Veske: Hunkydory

- Sko: Debbie 

Deilige høstdager, sort og rosa. Perfekt kombinasjon! 

_______________________________________________________________________________________________________________

Marty.

 

Jeanskindaday

 

Jeg er i utgangspunktet ingen stor fan av å bruke jeans, men den siste tiden har jeg brukt det bare mer og mer! Jeg digger hvilket utrykk det gir sammen med røde lepper, en oversized blazer og high heels. Det gir en feminin/maskulin look, og passer perfekt hvilken som helst dag i uken - samtidig som det er behagelig. Det tar seg godt ut til møter, til kontoret og på date! Jeans passer til absolutt alt, og kan styles opp og ned. 

 

Blazer: Lånt
Bukse: Gina Tricot
Sko: DinSko - mitt favorittpar 
Skjorte: Line of Oslo
Singlet: H&M
Veske: Chanel Marty. 
 

Comfy purple

Rødt og lilla? Kult, eller hva? Det bogner jo av rosa over alt i butikkene nå, da rosa er høstens farge. Jeg digger rosa, men syntes også at det er kult å gå i to forskjellige ender av skalaen og kombinere det. I utgangspunktet totalt kræsj, men jeg syntes det er så kult! Jeg er generelt litt feig på fargebruk, og velger helst et ganske simpelt antrekk i nøytrale farger men en fargerik veske til. Men hettegenser, skinnskjørt og digge sneakers funker utmerket - alle dager i uken! 

Jeg har i det siste kombinert hettegenseren både til hverdag og fest. Hvis du har fulgt med på fashion week har du nok sett at de store ikonene drar på seg både kjente og ukjente merker, og hettegensere! Jeg har falt pladask, og syntes det er kult å kombinere det med noe som i utgangspunktet er så elegant som ett skinnskjørt. Hettegenseren gir ett avslappet og kult utrykk, og det er faktisk fullt mulig å bære hettegenser med selvtillit! 
Jeg gir ikke helt slipp på skjørt enda, men kjenner at temperaturene som nærmer seg betyr strikk og kule jakker! 

Hvem sier vel nei til hettegenser? 
 

Hettegenser: Weekday
Skjørt: VILA
Veske: Fretex
Sko: Nelly 

 

Marty. 

Old jacketGod lørdag! Jeg merker at høstværet begynner å melde seg og at tempraturene synker sakte men sikkert. Jeg skal overhode ikke klage, for vi fikk noen ekstra sommerdager i bonus på tampen her... Jeg elsker å kombinere, jeg elsker å matche og jeg elsker å bryte farger og mønster med hverandre. I går var det kombinasjon som sto på agendaen og matchende antrekk er litt som matchende undertøy, man føler seg rett og slett smashing. Disse kule buksene er litt vågale, men allikevel dødskule. Jeg bruker de kombinert med høye pumps, sneakers, slippers og støvletter, stilig eller hva? 

Jakke: Gammel skatt
T-Shirt: Selected Femme
Bukse: Weekday
Sko: Din Sko 
Vekse: Beck Søndergaard

 

Jeg er som kjent stor fan av gjenbruk, og jeg er veldig opptatt av at man skal bruke det man har, og ikke la ting bli hengende i skapet. Jeg har selvfølgelig noen plagg som ikke blir brukt hver måned, men jeg prøver å redusere de mest mulig og invistere i ting jeg faktisk bruker. Jeg er også veldig opptatt av å selge/gi bort det som ikke blir brukt. Men! Hvem har vel ikke ryddet i klesskapet og følt at man egentlig har funnet en haug av skatter som man plutselig har begynt å bruke igjen? Det har hvert fall jeg. Det finnes så mange deilige, kule og unike plagg som passer til SÅ mye forskjellig! Så, dette er grunnen til at jeg har på meg den kule jakken på bildene. Den er mamma sin, og hun har hatt den i mange år. Jeg syntes den er altfor kul til å bare henge der, og vil mye heller bruke den, gi den litt nytt liv og nyte at jeg ikke møter noen andre på gaten med samme plagg!
Kanskje dagen idag skal brukes til å lete i klesskapet, bli litt kjent meg hva vi faktisk har og hvor kult det egentlig er? 

Ønsker dere en deilig lørdag, men både gammelt og nytt!


 

Marty. 

Rød blazer

September byr fortsatt på gode temperaturer, og jeg har enda til gode og kaste meg inn i strikkegenseren. Jeg gleder meg på en måte litt til å kunne surre meg inn i god, oversized strikk, men på en annen side kommer vel de kjølige dagene fort nok. 
Jeg har lagt min elsk på blazere, dressjakker og kombinasjonen mellom det maskuline og feminine. Jeg har de siste dagene lånt både pappas og kjæresten sine, og rotet frem mine egne blazere i alle slags farger! Når solen skinner er det ekstra deilig med farger, og denne røde blazeren kjøpte jeg på Fretex for mange år siden. Jeg syntes den er veldig elegant, fargen er delikat og gullknappene gjør det lille ekstra. Båndet rundt livet gjør det ekstra feminint og gir mer spill til hele antrekket! Jeg syntes gjenbruk er supert og ikke minst viktig, så jeg har null problem med å kle meg i gjenbruk. Fordelen er jo ofte at det dukker opp skatter ingen andre har eller bruker... 
Jeg flyr stadigvekk på høye heler, men har nå kjøpt meg disse fine, veldig enkle moccasinene fra H&M til 199,- og er super fornøyd! Jeg syntes de passer perfekt inn i ett antrekk som skal være både maskulint og feminint! 

Det er faktisk utrolig hvor mye kult som ligger slengt innerst i skapet som både trenger og kanskje fortjener litt ny oppmerksomhet!  Marty. 

AllBlack
Genser: Line Of Oslo
Bukse: Vero Moda
Sko: Asos
Vekse: Hunkydory

Jeg elsker det sort og enkelt. Jeg syntes sort både gir et formelt, interessant og behagelig inntrykk! Samtidig så er alltid sort en sikker vinner når man ikke vet hva man skal ha på seg - ALLTID. Buksen jeg har på meg er litt baggy, og jeg syntes det gjør hele antrekket mer behagelig og avslappet, samtidig som de spisse skoene og den kule clutchen strammer det hele opp. 

 

Marty.

Black&Purple

Jakke: Jofama
Genser: Line of Oslo
Skjørt: Fretex
Sko: Fretex
Veske: Fretex 

Jeg er STOR fan av Fretex og gleder meg til kundekvelden de skal ha på Fretex Grünerløkka i kveld. Ja til gjenbruk! 

Jeg har faktisk ikke redigert noen av disse, den litt rare fargen kommer av innstillingen på kameraet mitt. Jeg syntes av og til at det er greit å ikke redigere - Alt kan jo ikke redigeres. 

 

Marty.

Denimdays

La høstvinden hviske deg
en hemmelighet
grip tak i den nyheten du får
bevar dette øyeblikk
på netthinnen
det er det eneste du får
I morgen når vind er blitt til regn
ligger bare druknede små tegn
som forteller at noe hendte her i går
men det er det ikke alle som forstår.

- av Marit Irene Jensen 

Affilateslinks:

Bukse: Vila
Bluse: Vila
Sko: Debbie
Solbriller: HER (29,-)
Jakke: HER

 

Marty.

Orange

  

Fargerik tirsdag. 

 

Genser: Weekday
Bukse: Floyd
Veske: Lånt
Belte: Bæltekompaniet 
Sko: Fretex ♥ 
Smilet: Fotografen

 

Marty.

Mine favoritt smykker 

Jeg er i utgangspunktet ingen smykkejente, og er dårlig til å bruke smykker. Jeg har alltid syntes at det er super fint og ofte veldig elegant på andre, men får det liksom ikke helt til selv. Jeg har hatt hull i ørene siden barnehagen og har siden da flydd rundt med store hvite perleøredobber. Jeg syntes det er veldig fint enda, men prøver sakte men sikkert å utvikle litt, haha! Jeg bruker øredobber hver dag, og hater å pynte meg hvis ikke jeg har på øredobber. Det må helst være lite, og elegant. Disse øreringene fra H&M kjøpte jeg nylig og jeg er super fornøyd med de. Jeg bruker de nesten hver eneste dag, og er en liten utvikling fra mine store perleøredobber. Ringene er ironisk nok bare juggel, og sverter av som bare det. Jeg kjøpte alle tre til 20,- til sammen på BikBok for lenge siden! Av en eller annen grunn har jeg blitt avhengig av å ha de på, og føler at jeg mangler noe å "holde" i hvis ikke jeg har de på. 
Korset mitt elsker jeg. Jeg har vært litt dårlig det siste året til å bruke det, spesielt nå som det har vært sommer. Jeg er vanvittig redd for å miste det, og jeg bader for eksempel aldri med det. Det store korset fant jeg for mange år siden i mamma sitt gamle smykkeskrin og ville ha det. Det lille korset fikk jeg av Christian! Det lange smykket, med skriften "Made strong" bruker jeg mye. Jeg føler jeg må ha det på meg når jeg skal prestere. 

Jeg har under fashion week forelsket meg litt i store, litt hengede øredobber i farger og vurderer å kjøpe ett sånt par, men er veldig usikker på om det kommer til å bli brukt.... 

Marty. 

Favoritter fra MTV Video Music Awards

  HAILEY BALDWIN

  ASHLEY GRAHAM

 HEIDI KLUM

  ZARA LARSSON

  AMBER ROSE

  BLUE IVY AND BEYONCÉ  (bildene er hentet herfra)

Her om dagen gjestet stjernene prisutdelingen MTV VMA arrangert på Madison Square Garden i New York. Det er ikke ukjent at det ofte gjøres mye for å skille seg ut, både med ville antrekk og frisyrer, også denne gangen. Men denne gangen sikler jeg også! Helt på ekte. Sjekk så kule disse damene er. Dette er desidert mine favoritter fra kvelden! Sjekk kule Queen B, hun er SÅ kul. Jeg må også skryte litt av Zara Larsson, hun gjør det så vanvittig bra. Det er vanvittig kult at hun får til alt hun gjør, og ser så bra ut. Wow! Ashley Graham er ett av mine forbilder, og hun har kanskje en av de flotteste kroppene jeg vet om - og se hvor stolt hun er av den! 

Forelsket i alt. 

- Marty

Wishlist

Affiliateslenker

Jeg syntes høsten kom altfor fort i år. På en måte er det helt fantastisk, fordi jeg ELSKER klærne om høsten, på en annen måte så kunne jeg godt tatt med meg ett par ekstra sommerkvelder i energibanken. Men, sånn er det bare og jeg begynner å skjønne at høsten snart er et faktum. Det er snart september og butikkene fylles opp av deilige, freshe nyheter, og dette er noe av det som står på ønskelisten min..... 

Skjorten HER: Jeg har i hele sommer lett etter en lang og stilig skjorte - og jeg tror kanskje jeg har forelsket meg i denne! Den er så kul og detaljene gjør så mye. 
Vesken HER: Blååååå.... Jeg elsker blå. Det kan gjøre så mye med ett antrekk. Diiiigg. 
Skjørtet HER: Litt ønsketenkning kanskje? Hmm... Jeg vet ikke. Jeg syntes det er døds lekkert og jeg håper det blir noen deilige dager fremover der det gis tillatelse til og gå litt i skjørt uten og fryse ihjel! 
Støvletter HER: Gode sko er super viktig. Jeg har hørt masse positivt om disse, og jeg digger lengden på de! Thumps up. 

- Marty

hits