Dette skjedde forrige uke!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei alle sammen! Ny uke og fri på en mandag, det kunne jeg godt blitt vant til si. Det er dags for å oppsummere uken. Denne uken har vært fin, lærerik og givende – Og jeg føler meg heldig. Og, tusen takk til alle som leser og som henger med – Det er SÅ hyggelig!! 💘

🍝 Ukens måltid: Aaah… Kalkun, gratinerte poteter og saus! Vi spiste det på torsdagen og det er faktisk noe av det beste jeg vet. Men, burgeren på bildet scorte også rimelig høyt!

☀️ Ukens opptur: At solen har skint og at jeg faktisk har kost meg skikkelig. Jeg hadde tatt en reprise av denne uken lett! Jeg har klart å blåse i hva alle andre har gjort på sosiale medier og fokusert på hva jeg faktisk syntes er ålreit, og det føles både voksent og fint. 

🧛🏻‍♂️ Ukens irritasjon: De som tror at man bare kan ta seg til rette fordi man drikker alkohol. Det er så mange mennesker som tror at de kan tafse og ta på hvem de vil bare fordi man drikker alkohol. Altså NEI!

Jeg var forresten også smålig irritert når vi gikk oss bort på tur, hahahah! 

😲 Ukens sjokk: Det skal jeg fortelle dere om i kveld, heheheheh. 

💑 Ukens høydepunkt: At jeg har tilbragt masse tid med C. Det har vært både etterlengtet, godt og bra! Jeg er så glad i den fyren og jeg kjenner at jeg gleder meg til tiden fremover sammen med han. 

📽️ Ukens film: Jeg fikk endelig sett den 12.mann (Den ligger så man kan kjøpe den på Viaplay) og det er jeg så glad for at jeg gjorde. Den anbefales virkelig! 

🎞️ Ukens serie: Altså Heimebane på NRK er faktisk noe av det råeste jeg har sett. FYSØREN SÅ BRA AV NRK!!!!!!!! 

💎 Ukens tanke: Hvor viktig det er å forsøke og ha fokus på seg selv. Det er så lett å la seg påvirke av andre og hele tiden tenke på hva alle andre mener, syntes og gjør – Men hvor ofte betyr det egentlig noe for meg? Hvorfor skal jeg ha det dårligere fordi det ser ut som at noen har det kulere? Når jeg tenker på det nå er det jo helt tullete. Jeg har faktisk litt ansvar for hvordan jeg har det, og det ansvaret er jeg nødt til å ta. Jeg må gjøre ting som jeg liker og som jeg syntes er bra, uten å sammenlikne det med alle andre. Jeg er ikke alle andre, jeg er meg sjæl 👊🏻

👉🏻 Ukens sitat: “Den som intet våger, intet vinner.”

Nå skal jeg ut å ake med familien, vi snakkes senere! Og en nyhet venter, hehehehe….. 

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Dette skjedde forrige uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *