Verdens beste nyhet 💙

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hvor kan jeg egentlig starte?… Denne uken har det skjedd mye i kulissene og jeg har nesten ikke skrevet noe om hva jeg har holdt på med. Men, nå kan jeg endelig fortelle dere hva som faktisk har skjedd… 

For flere uker siden fikk jo jeg og C beskjed om at vi skulle flytte fra Sverige. Det skjedde på to dager og det ble en veldig tøff prosess. På mange måter har jeg kjærlighetssorg for at det kapittelet av livet ble avsluttet så fort og uventet – Og ganske så brutalt. Vi sa hadet til hjemmet vårt, livet vårt og vennene våre. Vi flyttet til Asker og inn på et hotellrom som de siste ukene har vært C sitt hjem. Jeg har bodd der, reist litt og sovet mye i senga hjemme hos mamma og pappa. Dagene har vært seige, kaotiske og rare. Jeg har egentlig ikke følt meg som meg selv og har personlig hatt det ganske tøft. C og jeg har hatt det tøft. 

Det å bo i en bag og aldri vite hva man skal spise til middag, hvor man har tingene sine eller om man har flere rene sokker igjen er slitsomt og på mange måter uutholdelig. 

For 9 dager siden kom jeg hjem fra New York. Mens jeg var i New York skjedde det litt rundt C her hjemme og vi bestemte oss for at vi akkurat nå og i de neste månedene fremover vil ha litt stabilitet og ro i livene våre. Vi søkte derfor rundt, fant litt leiligheter og booket en visning bare tre timer etter at jeg landet på fredagen. Vi kom til leiligheten, forelsket oss TOTALT og vi gikk i to dager og ventet, før vi fikk beskjed om at leiligheten var vår. 

Det er lenge siden jeg har blitt så glad, for det å få det som akkurat nå er drømmeleiligheten sammen med drømmefyren er ikke bare kult og fint. Det var så sårt nødvendig og riktig og jeg kjenner at jeg nesten kan begynne å gråte fordi ting ser ut til å bli litt fint og stabilt igjen. Faktisk får jeg tårer i øynene her jeg sitter og skriver. Jeg er nemlig glad og vi har det bra! 

I helgen har jeg hatt latterkrampe så tårene har rent, jeg har sittet oppe til langt på natt med mennesker jeg er glad i og nytt det som er fint, og det er så fint at jeg nesten ikke klarer å sette ord på det. 

Det siste året har, som mange av dere vet vært krevende, det har vært hardt, det har vært store nedturer og mange våkne netter, og det at noe endelig kunne gå litt vår vei var nesten for godt til å være sant akkurat nå. Det var rett og slett PERFEKT! 

Vi overtok nøklene på torsdag og jeg flyttet inn alene, med GOD hjelp fra mamma. C var på kamp (haha) og i går fikk vi hjelp av familien hans til å fikse det siste nødvendige. Nå sitter jeg i sofaen VÅR og puster ut, mens han gjør sitt – Og jeg kjenner at jeg gleder meg til å våkne opp i morgen. Det er jaggu på tide 💙

// Marty 

5 kommentarer

5 thoughts on “Verdens beste nyhet 💙

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *