For siste gang ♥

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Nå er vi to uker ut i januar og jeg kjenner på en god følelse jeg ikke har kjent på, på lenge. Jeg er glad, fornøyd og jeg trives. For første gang på lenge svarer jeg “Ja, det går bra” når folk spør hvordan jeg har det – Og mener det. Det er digg. Ting går liksom fint, og på en måte så kan jeg nesten kjenne tårene presse på fordi jeg sitter på en enorm takknemlighet. 

For akkurat nå er jeg takknemlig for alt, og for første gang på ganske så lenge så har jeg det bra og jeg tillater meg å leve litt. Og jeg har ikke dårlig samvittighet for absolutt alt. Jeg unner meg å sove litt lenge, se en film, lese en bok, ta et bad, spise en ekstra porsjon, ta en ansiktsmaske eller løpe meg en tur. Jeg forsøker å prioritere riktig og akkurat nå så treffer jeg, og det er ikke annet enn HELT rått. 

Kanskje det er fordi jeg prøver å fortelle meg selv at det ikke er så nøye med alt ting? At ting ikke er så viktig? 

Jeg vet ikke. Det jeg derimot vet er at ting er veldig fint nå, og det skal jeg tillate meg å nyte! 

Egentlig så ville jeg stikke innom å si for siste gang i år at jeg hadde satt pris på om du ønsket å stemme på meg til Vixen Influencer Awards. I morgen er siste dag for stemming og som jeg har sagt før så satser jeg egentlig mye høyere enn jeg pleier å tørre nå. Sannheten er jo egentlig at jeg får panikk når jeg spør….. Men, jeg gjør det for det.

Og! Hvis ikke du vil stemme på meg, så kanskje du vil gi bort en stemme til en av de andre dyktige menneskene? 

Du kan hvert fall stemme på meg i 3 kategorier HER, eller på en av de andre. 

Tusen takk!

Klem fra sofaen og julepysjen som er for god til og pakkes bort ♥

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “For siste gang ♥

  1. er d noen som fortjenner å vinne så er d du 🙂 har stemt.å krysser fingran for dæ 🙂 du gjør en knall jobb. å så bra du tar opp viktige tema .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *