hits

Jeg tissa på meg!

06.12.2017 - 09:00 7 kommentarer

Jeg er av typen som tisser mye. Det vil si at alle som omgås med meg vet at jeg er hun som alltid må tisse kun for å være sikker på at hun ikke må tisse om litt, hun som aldri takker nei til en tur innom toalettet og hun som alltid er den første som må tisse på biltur. Jeg aner ikke om det noe galt med meg, men det tror jeg egentlig ikke. Jeg drikker mye vann, har et rimelig fint liv og alt ser ut til å være på stell. 

For noen dager siden var jeg ute og trente, det var flere minusgrader og jeg måtte tisse. Jeg tenkte at det ikke var noe problem fordi jeg løp, svetta og snart var hjemme. Men, det viste seg kanskje kjapt at jeg tok ganske så feil. 

Jeg var ikke mange meter fra døra til leiligheten min og før jeg visste ordet av det hadde jeg nemlig tissa på meg, og jeg var så flau at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg tissa faktisk på meg helt uten å ofre det en tanke, og jeg vet ikke om det var fordi jeg var så sliten at pusten overdøvde musikken i ørene mine, fordi jeg nesten ikke kjente beina mine, fordi hodet kun fokuserte på at jeg måtte kjappe meg hjem eller hva grunnen var. Jeg løp hvert fall opp i leiligheten min, gråt noen tårer og bestemte meg egentlig for å aldri fortelle det til noen, noen gang. Helt til jeg så en tilfeldig dame skrive på Facebook at hun faktisk følte seg alene i å ha opplevd det, og at hun kunne ønske at det var noe folk turte å prate om. 

For det første gjorde hun at jeg ikke følte meg så alene, og for det andre så forsto jeg kanskje at jeg ikke var så dum og ubrukelig som jeg egentlig følte meg. 

For jeg følte meg faktisk så lite verdt, så ubrukelig og så håpløs når det skjedde. Jeg har skammet meg mye tidligere, men den skammen jeg følte på, at jeg i voksen alder faktisk klarte å tisse på meg var så vond. For hvem i alle dager klarer å tisse på seg a? 

Selv kjæresten min fikk faktisk ikke vite om det, for jeg ville faktisk ikke at han skulle vite hvor ubrukelig dama hans er. 

Men jeg har nå sittet i timesvis og skrollet nedover kvinneguiden, googlet meg frem og lest og jeg har funnet ut at jeg ikke er den eneste som har opplevd det, og godt er det. 

Så, til resten av verden: Jeg er prestert å tisse på meg, det skjedde og jeg valgte å ikke grave meg ned (selvom det fristet ganske så mye). Forhåpentligvis kan jeg le av det snart, og har du opplevd det så er du hvert fall ikke alene. Det kan jeg love deg :-) 
 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs

// Marty

7 kommentarer

06.12.2017 kl.11:31

Haha :) tenk på de som har irritabel tarmsyndrom da, de opplever jo å bæsje på seg

06.12.2017 kl.12:14

du er best ingen protest siden du skriver om at du tisser på deg og blør igjennom <3 verdens godeste person er du<3 or nat

anniken

06.12.2017 kl.16:18

har du spurt de folka om du kan legge ut et bilde der de står i bakgrunnen? du skrev jo nettopp at du ikke ville at andre skulle gjøre det med deg
anniken: HAHA. Det er venninnene mine :)

anniken

07.12.2017 kl.05:00

noe galt med kommentaren min?

anniken

07.12.2017 kl.16:02

ingen svar? :)

Øyvind

01.01.2018 kl.01:21

Hvem som helst kan tisse på seg! Ikke noe å være flau over!

Skriv en ny kommentar