hits

Det er HELT normalt

11.09.2017 - 13:45 69 kommentarer

I går postet MammaTilMichelle et innlegg der hun skrev at kvinner kan gjøre det samme arbeidet som menn, som blant annet å pusse opp. Hun postet også et bilde av seg selv toppløs, i full sving. KonaTil postet et bilde av seg selv etterpå, der hun også bekreftet at det var helt normalt.

Jeg tenkte derfor jeg skulle dele alt jeg gjør toppløs. Fordi det er jo HELT normalt. 

Siden jeg har vært hjemme store deler av dagen, lagde jeg en god lunsj til lillesøster når hun kom hjem fra skolen. Både hun og venninnen hennes syntes det var HELT normalt at jeg lagde lunsj toppløs, til tross for at de ble litt lange i maska når de kom inn døren. 

Jeg pleier også å gå i søpla toppløs. Jeg har sett pappa gjøre det siden jeg var liten, så hos oss er det HELT normalt. 

Jeg vasket også badet i dag, og det har jeg gjort før både med mer og mindre klær. Det er HELT normalt. 

For meg er det HELT normalt å jobbe toppløs. Spesielt når jeg sitter på kontor, hehe. 

Det er selvfølgelig veldig normalt for meg å se på TV toppløs også. 

På en måte syntes jeg faktisk det er en kul greie at jeg kan poste disse bildene, for min del handler det nemlig ikke om at det er sexy med damer som lager mat toppløs. For min del handler det om at vi damer faktisk kan gjøre det samme som menn, og at menn kan gjøre det samme som oss. Menn får gå i bar overkropp, når kvinner må dekke seg til. Så vi kan jo stille oss spørsmålet om hvorfor lar vi en slik sosial og juridisk forskjellsbehandling få eksistere i likestillingslandet Norge?

Puppene mine er ikke et pirrende mysterium, og jo, de kan helt sikkert være sexy... Men, mest av alt er de naturlige og ikke noe jeg trenger å lage et nummer ut av. 

Det er helt sant at det ikke er en ting damer ikke kan! 

 

Facebook HER - Instagram HER - Snapchat Martinehalvs 

// Marty

69 kommentarer

Maria

11.09.2017 kl.14:18

Grunnen til at jeg reagerte på Anna sine bilder var at hun hadde ikke trengt å legge ut bilde for å poengtere innlegget sitt, dessuten var toppløsbildet nærmest i pornostilling mens de med t-skjorte på var normale. Hadde det vært toppløsbilde i normal stilling hadde dette ikke vært et stort problem. Dine bilder er jo normale, derfor heller ikke noe å reagere på :)

Dessuten tror jeg folk begynner å bli lei Anna og hennes innlegg som virker å være veldig oppmerksomhetsyke og clickbait, derfor får hun kanskje litt mer pes for tiden.
Maria: godt poeng!

Sofie

11.09.2017 kl.14:19

Heihei!

Til vanlig syns jeg du bruker å ha treffende og samfunnsengasjerende innlegg. Men akkurat dette ble jeg bare forvirra av. Er du ironisk, eller alvorlig? Først «tuller du», mtp bildene, men så skriver du om likestilling og at pupper ikke er ett mysterie. Så jeg forstår ikke om du prøver deg på humor, eller om du faktisk støttet Anna R. I denne saken?
Sofie: Hey! Ser hva du mener. Jeg tuller mest her, men mener oppriktig at jeg ikke skjønner hva som er så BIG med pupper. Jeg syntes Anna er tøff, og dette var et forsøk på å gjøre en morsom greie ut av noe vi syntes er så flaut og sexy. Hvis du skjønner?

Ellinor

11.09.2017 kl.14:24

Jeg får så vondt i magen når jeg ser de blå slagmerkene i ansiktet ditt :( du er så tøff! Fortsett å skrive godt om litt tøffe temaer! Masse kjærlighet og støtte herifra!
Ellinor: <3 klem til deg

Odd Karlsen

11.09.2017 kl.14:33

Jeg er mann, men jeg lager IKKE mat i bar overkropp. Ikke er jeg i kundemøter på kontoret heller i bar overkropp...

- men for all del, gå gjerne toppløs du, men ikke bruk menn som unnskyldning.
Odd Karlsen: hehe, dette er jo BARE tull :-)

Scott Johansen

11.09.2017 kl.14:35

Hvorfor må bilder av bryster sensureres i det liberale Norge når kvinner i det puritanske USA går toppløse for å få like rettigheter som menn til å gå med bar overkropp ?

https://www.dagbladet.no/nyheter/topplos-protest-for-kvinners-rettigheter/65275328
Scott Johansen: veldig godt spørsmål!!

Lise

11.09.2017 kl.14:37

åå jeg digger deg! Stiller meg ofte dette toppløs-spørsmålet selv, hvorfor det er normalt når menn går i bar overkropp men så fort det er et par pupper inne i bildet skal det handle om sex. Synes du er fantastisk som normaliserer naturlig kropp og naturlige pupper.
Lise: <3<3

ronny

11.09.2017 kl.14:44

Jaja. Så denne uken skal det blottes..Ehh, jeg mente blogges om pupper?
ronny: Hehehe

11.09.2017 kl.14:58

Skikkelig BRA
Anonym: <3

Chris

11.09.2017 kl.15:04

Blir litt flau, men antar jenter er jenter. Dere er en gjeng med uoriginale copycats. Når skal dere begynne å tenke selv isteden for å spille det så himla trygt alltid?

Ta en titt på gata i Oslo - alle jentene går rundt med en starbucks i den ene hånda og en iphone i den andre imens de har Uggs på føttene. Våkne opp!

Leit med den blåveisen du har fått der forresten.
Chris: hehe, ikke jeg! Takk.

Stian

11.09.2017 kl.15:12

Beyonce, Rihanna, Jenny Skavlan eller Kim Kardashian gjør dette stadig vekk, noen av dem omtrent ukentlig til millioner av likes og hyllest fra enorme fanskarer og mainstream media. De dukker aldri opp da disse som måler en mors omsorgsevne etter hvor godt de klarer å skjule sin seksuelle vesen.

Pluss på 20 kilo og Dagbladet ville løftet henne fram på gullstol som modig og sexy.

For meg i alle fall framstår det uforståelig og ganske komisk at det enda finnes folk på Instagram som lar seg provosere og sjokkere avbilder av lettkledde jenter. Det er jo tross alt akkurat det Instagram er mest kjent for. De aller fleste kvinnelige jeg ser der har lagt ut bikinibilder som er vel så utfordrende som det der.

Denne typen seksuell shaming og offentlige irrettesettelse har en tendens til å dukke opp rundt denne Anna og Fotballfruen. Mange andre lever sine liv som "influencers" helt under radaren. Men disse to skal alltid tas.

Hele problemstillingen er det jo dere som kommer drassende med. Rent isolert sett er ikke dette et problem for noen andre enn de som velger det helt av egen vilje.
Stian: dette er ikke for å ta noen! Jeg bemerker derimot at jeg syntes det er kult.

due

11.09.2017 kl.15:37

Tar helt av dette.........Men tøft gjort :)
due: hehe takk

11.09.2017 kl.15:42

Synes ikke det er noen morsomt 😑
Anonym: Helt i orden! Vi er jo tross alt forskjellige :-)

janecke.engeberg

11.09.2017 kl.15:52

Helt herlig!! Ser veldig normalt ut det der :)
janecke.engeberg: :D

11.09.2017 kl.16:15

Menn sensurerer jo ikke bilder, så du kan jo bevise at dere jenter ikke trenger det heller? :)
Anonym: nei, godt poeng. Dessverre føler jeg at kvinnelige bryster er såpass seksualisert at jeg ble nødt til å gjøre det.

Rossi

11.09.2017 kl.17:44

Hvorfor kan ikke kvinner gå toppløs på lik linje slik som menn? Synes det du gjør er fantastisk og at du slår et godt slag for likestilling. Du er tøff som gjør dette. Hadde du stilt til valg for denne saken, hadde du fått både min og mange andres stemmer. Stå på videre.
Rossi: tusen takk!

Owain

11.09.2017 kl.18:28

Rossi. For min del kan kvinner gå toppløse så mye de bare vil. Det er menn som burde slutte å gå toppløs.

Men la oss være ærlige dette handler om å ville ha oppmerksomhet ikke noe annet.

Anne

11.09.2017 kl.18:59

Tja..hva skal man si til dette fenomenet da tro? Er det provoserende, nei det er det ikke Men helt ærlig er jeg lei av at kvinner må kle av seg for oppmerksomhet,med ulike motiver hver gang Nakenhet er ikke farlig,men er det nødvendig? Så vet vi vel alle at menn og kvinner er ulike.Nakenhet er flott men hold det på på privaten.
Anne: :-)

Snublefot

11.09.2017 kl.19:12

Svarte. Sensurert her og.
Snublefot: hehe

11.09.2017 kl.19:14

Du vil tydeligvis ikke vise nippel som gutter gjøre
Anonym: nei, det har du helt rett i. Dessverre er kvinnelige bryster såpass seksualisert at jeg føler det feil.

Rossi

11.09.2017 kl.19:16

Owain

Hvorfor skal menn slutte å gå toppløs? Vi mennesker er skapt uten klær, så hvorfor skal vi skjule det?

Om folk vil ha oppmerksomhet, så la dem få det. Det er bare flott at folk viser både kropp og hud. Det er et flott tegn på at du er stolt over kroppen din og ikke skjemmes. Om du ikke tør å vise deg toppløs, er ditt problem.

Ann-Kristin

11.09.2017 kl.19:28

Lavmåls, og direkte mobbing av en annen blogger; hva er vitsen?
Ann-Kristin: Hei Ann-Kristin! Dette er KUN ment som en festlig greie, og jeg føler selv at jeg ikke gjør narr av noen andre. Hvis du leser så sier jeg faktisk at jeg syntes det er kult :-)

11.09.2017 kl.19:50

Heller sjeldent jeg ser en mann toppløs.

Syntes det er ok ved sjøen, og over tregrensen, ellers syntes jeg at det er en uting å se noen i bar overkropp.
Anonym: :-)

Løvenstad

11.09.2017 kl.19:55

Bar overkropp, kvinne eller mann, hva er forskjellen?
Løvenstad: enig!

Ove

11.09.2017 kl.20:54

😀Takk for synet. Toppløs er helt naturlig. Nå venter vi på hijab bloggeren sine toppløsbilder!

Langbein

11.09.2017 kl.20:56

Er det egentlig noen situasjoner der det er helt akseptert at menn går i bar overkropp mens kvinner må "dekke seg til"? Jeg sliter med å komme på noen. Vi menn går egentlig sjelden i bar overkropp i offentlig rom andre steder enn på stranden/ved sjøen og jeg vil tro at de færreste menn forlanger at kvinner skal bruke bikini i de situasjonene, det er kvinnene selv som ønsker å gjøre det.

På samme måte som du velger å sensurere bildene i denne bloggen, antakelig fordi du naturlig nok ikke ønsker at usensurerte toppløsbilder av deg selv skal flyte rundt på internett, men da er det jo du som tar et valg om å "dekke deg til".
Langbein: godt poeng!

Stian

11.09.2017 kl.21:12

Du, eller mamma og pappahjerter bør i alle fall kanskje ikke forvente den store troverdigheten nester gang dere skal ta opp problemer rundt mobbing. Dere er jo de mest offentlige mobberne i hele Norge for øyeblikket.

Helene Eriksen

11.09.2017 kl.22:04

You nailed it!!! Takk for at du faktisk våget å vise på en ironisk og flott måte, noe jeg fant tåpelig av en mamma til Michell å gjøre.

kris

11.09.2017 kl.22:06

Leser normalt aldri blogger! Men dette ble litt interessant fordi; Hvorfor er det så ENORM forskjell på toppløse kvinner og menn? Joda, kvinner har større pupper ( stort sett, har sett noen ubehagelige tilfeller ( av menn) i badeland..)

Er dette noe som henger igjen fra gamle dager? Da alt var styrt av eldre " rettenkende " menn? Har vi ikke kommet lengre i 2017 enn at , spesielt menn?, tar anstøt av menneskehetens mest naturlige kroppsdal? De fleste av har tross alt ELSKET denne kroppsdelen som små! Og humoren/ ironien var jo faktisk morsom!

Poppe

11.09.2017 kl.22:27

Sier d høyt jeg, hvis ikke du, Anna eller kona til pappahjerte ikke er kvinner nok til å stå fram med "bar overkropp" slik menn gjør, men kun syte over at menn kan så da bør d være naturlig for dere å gjøre d også, isteden bruker dere tid på og slædde noe aå naturlig. Da bør dere heller droppe innlegget.

Anonym

11.09.2017 kl.22:36

Synes du har en flott kropp!

Kalle kanin

11.09.2017 kl.23:24

Takk for aktuelle blogginnlegg, følger bloggen din via sosiale medier, Når man angriper noen som kun benytter ytringsfriheten sin, så har det gått for langt! Å slå en kvinne handler om mindreverdighetskomplekser, stakkars ! Litt nakenhet skader ingen,Sporty innsats

11.09.2017 kl.23:30

Jeg tror dessverre kanskje at Anna tar dette til seg:( Hun er sårbar.. Har du spurt henne om det var greit at du postet dette innlegget?

Carmen

12.09.2017 kl.00:00

Hei! Har du sibirkatt?

12.09.2017 kl.00:27

Jeg lurer på når bloggere skal slutte og herme så sykt etter hverandre ? Finn på noe nytt, fremfor og herme

Og bare lag mat toppløs du, det er spesielt godt å steke bacon på høy temp, det burde du prøve :)

12.09.2017 kl.02:19

Du skriver at "Dessverre føler jeg at kvinnelige bryster er såpass seksualisert at jeg ble nødt til å gjøre det". Grunnen til det er så seksualisert, er vel at "alle" tenker akkurat slik?

Trym

12.09.2017 kl.06:40

Pupper har ikke noe med sex å gjøre. Min subjektive mening er at pupper bør avsexualiseres.

Katharina

12.09.2017 kl.09:52

Syns dere er tøffe som legger ut slike bilder, selv om de er sladdet. Jeg tror nok ikke jeg hadde turt å lagt ut slike bilder av meg selv, men jeg er enig med deg i det du skriver. Å syns selv det er rart at menn kan gå udekket mens vi må dekke oss til en varm sommerdag :)

Thea

12.09.2017 kl.11:00

I dag er det nesten ingen som sier at kvinner IKKE kan gjøre det samme som menn. Jeg synes det blir så utrolig flaut å begynne å legge ut bilder av seg selv naken fordi at "menn gjør det", om en mann hadde hoppet utfor en klippe, ville du gjort det samme fordi kvinner kan jo gjøre akkurat det samme som menn? Jeg synes dette blir for dumt nå altså. Enig med personen over, prøv å stå å steik bacon i bar overkropp, tror det vil være et flertall i både kvinner OG MENN som velger å ikke gjøre det fordi det gjør ganske vondt. Man skal hele tiden dra alle menn under samme kam, som om dette er noe alle menn gjør, det er ikke det. I tillegg til dette, er JEG en som kan gå hjemme toppløs, mens min kjæreste ikke nødvendigvis gjør det. Dette er fordi jeg er komfortabel i min egen kropp og hjemme vil jeg være komfortabel. Kanskje det er derfor ALLE disse mennene gjør dette også? Uansett, synes jeg ikke det hjelper noen noenting at man da skal legge ut bilder på nett av at en går toppløs hjemme. Jeg synes dette blir på lik linje som at jenter skal tegne med mensenblodet sitt og være stolt av å ha mensen, for å TAKE BACK THE POWER! Det er ingen som sier at du ikke har the power idag, de fleste menn blir jo bare helt målløse fordi det er isåfall så UTROLIG FÅ som hadde ment at du ikke kunne gjort det samme som dem... Ingen kan noe for det dem blir seksuelt attrahert av, jeg selv blir det av armer til menn, noe jeg tror mange jenter blir, skal en da også begynne å avsexualisere armer?

Vi ser jo tydelig og klart at dette er kun for å følge trenden, ikke for å ta et stand. Om du faktisk ville avsexualisere pupper, kan du vell legge ut normale bilder av når du FAKTISK sitter hjemme toppløs, men jeg tviler egentlig på at du gjør det. Hjelper ingen av at man poser for bilder fordi idag skal jeg være toppløs for å vise menn at jeg kan gjøre det samme som dem!

Dette blir flaut ass.

Berta

12.09.2017 kl.13:56

Morsom kommentar :-) Argumentet om at"menn får pusse opp i bar overkropp, så da må kvinner få gjøre det", holder bare ikke som argument for en som bygger bloggen sin som "Mamman til...". Særlig ikke når vedkommende inntar en pornostilling samtidig som hun er halvnaken. Hva blir det neste? "Alle har sex, og det er bare naturlig at jeg viser bilde av det"? Utrolig dårlig forbilde for ungdommer og utrolig dårlig ivaretakelse av egne barn.

12.09.2017 kl.18:56

Jeg blir helt flau over hvordan samfunnet vårt har blitt. Dette blir for dumt. Likestilling mellom kvinner og menn er selvfølgelig viktig, men ingen kan vel helt ærlig mene at det er "understrykkende" for kvinner å ikke kunne gå toppløs i offentligheten/vise det til offentligheten. Kvinner har pupper. Pupper ER noe seksuelt, noe annerledes fra mannen som han finner spesielt seksuelt pirrende. Skal vi alle begynne å gå truseløs og uten bukser også da? Det blir jo strengt tatt det sammme. Hvis man først skal avseksualisere pupper, hvorfor skal man ikke gjøre det med kjønnsorganer eller romper? Hva er isåfall forskjellen? Og hvorfor i alle dager har man så stor trang til å "ha friheten" til å gå toppløs? Enkelte ting er private, og det dr jo bare en flott ting at det kun deles med enkelte.

12.09.2017 kl.19:42

TAKK for at su setter lys på dette. Er så lei av at pupper er så sinnsykt seksualisert! Alle i hele verden har jo "pupper", bare at det er i forskjellige størrelser!

Helena

13.09.2017 kl.00:18

Synes enkelte er helt patetiske. Hvorfor ikke la henne være i fred? Det er bare ren misunnelse av enkelte. Ikke rart at barn blir mobbet på skolen. Når enkelte voksne ikke er noe bedre.

Tina

13.09.2017 kl.17:56

Forstår ikke hvorfor man som blogger må kommentere ALT OG ALLE på denne måten! Dette med at kropp er digg uansett og pupper er lov og homofili er innafor - må man fortelle det hele tiden? Hjelper det de som uansett har bestemt seg for hva de syns?

Syns det er så unødvendig å hele tiden fortelle sitt syn, som om man er så mye bedre enn andre. Vel, alle tenker sitt uansett.

Blir lei av å lese disse bloggene hvor ALT er likt og ALLE skal sammenligne med de andre. Forstår det er inside-jobbing blant bloggerne, en skriver om pupper, alle følger etter og så begynner en annen med størrelser i butikken og så følger alle etter?

Mister lesere på dette, Martine. Tar det ikke seriøst lenger, det er liksom bare en av alle, det er ingenting originalt med du skriver. Eller de andre. Trist at folk er så dumme å klikke seg inn for å lese en reprise av de andre bloggerne.

Monica

14.09.2017 kl.00:20

Selvsagt er det forskjell på kvinne- og mannebryster. De som ikke ser dèt, må jo være blinde, ELLER: hardbarka feminister som på død og liv skal ha 100% likestilling, d.v.s likestilling på DERES premisser vel og merke.;)

Silje

15.09.2017 kl.08:17

Hvis det er helt normalt. Hvorfor slader du puppene dine?

Petter

17.09.2017 kl.08:27

Så barnslig og dumt!

Svein

31.12.2017 kl.12:58

Flott kast toppen og gå toppløs i likestillingens navn.

Men du må gjøre det i det offentlige rom.

Er nesten 100% sikker på at negative kommentarer om toppløshet i offentlig rom, kommer fra dine medsøstre.

Vi gutta har ingen ting i mot dette. :-)

Ha en fin dag

Skriv en ny kommentar