Gjelder ikke reglene for Donald Trump?

12.08.2017 - 20:10 Én kommentar

Kjære Twitter,

Jeg har et kjapt spørsmål, nå som Nord-Korea's Kim Jong Un og USA sin president Donald Trump har innledet en kraftig ordkrig:

Gjelder ikke deres retningslinjer og regler for Donald Trump?

Jeg viser spesielt til reglene som lyder som følger:

  • Trusler om vold (direkte eller indirekte): Det er ikke tillatt å true med eller oppmuntre til vold (innbefattet terrorisme). 
  • Hatsk atferd: Det er ikke tillatt å true, oppmuntre til vold mot eller gå til direkte angrep på personer på grunnlag av rase, etnisitet, nasjonalitet, legning, kjønn, kjønnsidentitet, religion, alder, funksjonshemning eller sykdom. Vi tillater dessuten ikke kontoer som har som primært formål å hetse andre på grunnlag av kategoriene over. 

Donald Trump truer indirekte med atomkrig, og hvis ikke det er et brudd på reglene så vet ikke jeg. Trump oppmuntrer til vold, han truer og han lar dette gå utover svært mange uskyldige mennesker. Jeg vet ikke hvordan dere stiller dere til dette - Men jeg tror dere er nødt til å ta en oppvask med presidenten, eller rett og slett utestenge han fra Twitter, sånn som dere gir utrykk for at er vanlig i følge reglene deres. 

USA angrep Hiroshima og Nagasaki med atomvåpen under andre verdenskrig i henholdsvis 6. og 9. august i 1945. Siden den gang har ingen land benyttet kjernevåpen i krigssammenheng. 2017 er ikke året der det skal gjøres igjen. 

Kjære Twitter, ta ansvar. 

 

// Marty

Én kommentar

Runar

12.08.2017 kl.20:21

Så om noen skriver at de vil forsvare seg dersom de blir angrepet så er det brudd på Twitter sine regler mener du? Eller var det det at Trump skrev at han håpte at Kim Jong Un ville gå en annen vei enn krig du reagerer på?

Skriv en ny kommentar

hits