Russisk horehus

01.05.2017 - 11:54 Én kommentar 

Jeg vil egentlig ikke kategorisere meg selv som den sjalu typen. Jeg tror rett og slett at jeg ikke orker det. Nå snakker jeg ikke om sjalusi ovenfor en venninne som har kjøpt seg en fin veske, eller en nabo som har vunnet på flaxlodd. Jeg snakker mer om den sjalusien som er lett å finne i nesten et hvert parforhold. I starten er det alltid mye å ta og føle på, men etter hvert som tiden går, så tror jeg rett og slett at man må legge de negative tankene bort for at det skal fungere. 

Kjæresten min var ute lørdag kveld, i selveste Russland faktisk. Jeg har lenge hørt rykter om de såkalte russiske horehusene. Jeg tror både jeg har vært vitne til skrønerhistorier, men også skrekkhistorier fra disse stedene. Han er en av de som er nesten for lojale, og som jeg alltid vet hvor jeg har. Jeg tror helt ærlig at det kalles kjærlighet. For han oppdaterer meg alltid, og det er nesten jeg som må tvinge han til å drikke en til øl, og til å slå seg løs. Så for å være ærlig, så var jeg ikke bekymret et eneste sekund.

Hva er det egentlig jeg skal være redd for? 

Jeg hører ofte om folk som er livredde fordi kjæresten er alene ute på byen, eller fordi kjæresten er på guttetur. Personlig, så syntes jeg det er sikkelig synd. For hva er egentlig forholdet basert på da? Jeg vet godt ovenfor meg selv at jeg aldri ville såret kjæresten min, og at jeg aldri har en intensjon om å drite meg ut. Noe jeg oppfatter som veldig gjensidig. Jeg oppfatter at han egentlig aldri bryr seg om hva jeg driver med, så hvorfor skal jeg bry meg om hva han driver med? Selvfølgelig har jeg noe med hvor han er, og hvem han er sammen med, men er jeg egentlig den som skal be han bli hjemme, fordi jeg er redd?

Jeg har en venninne som fortalte at hun var bekymret for at kjæresten skal på tur med kompisene til København. Jeg svarte med å spørre om hva hun var redd for, og det visste hun ikke. Men det er vel relativt logisk hva hun er redd for. Jeg har full forståelse for at enkelte har sine grunner til å være bekymret, men er det egentlig sånn det skal være?

Skal man virkelig begrense hverandre på grunnlag av sjalusi? Jeg har et behov for å være alene med mine venner, og jeg har full forståelse for at han behøver det samme. Hvor attraktivt er det egentlig med en dame som sitter hjemme og sutrer, når man er ute for å ha det gøy? 

Jeg kan kun tale damenes sak, eller i utgangspunktet min egen. Men jeg opplever at vi tror alt handler om å få seg et ligg, drikke seg fullest og kline med den fineste dama på festen. Men, hvis han virkelig er forelsket og vil dele livet sitt med deg, så burde han vel være relativt klar på at den fineste dama sitter hjemme og venter. Eller? 

Jeg kan garantere at jeg hadde dratt på russisk horehus hvis jeg hadde muligheten, og hva er egentlig forskjellen?
 

Facebook HER  - Instagram HER  - Snapchat Martinehalvs

// Marty

Én kommentar

Birger_bie99

02.05.2017 kl.10:11

Er forøvrig helt enig, har minimalt med sjalusi selv, men har derimot ikke sett for meg probemstillingen om kjæresten min dro på tur med det motsatte kjønn, føler at da blir det en litt annen sak, selvom det da egentlig ikke er det... hva med deg?

Altså om typen din dro på tur med 5 jenter forex til utlandet, det ville vel satt i kontrast med dette, selvom det i "utgangspunktet" går på samme prinsippet??? er du enig?

Skriv en ny kommentar

hits