Må jeg være singel for å være på fest?

19.03.2017 - 12:00 17 kommentarer


 

For noen uker siden sto jeg å snakket med en fyr på en fest. Skravla satt løst og det var en hyggelig tone, helt frem til spørsmålet om hva jeg driver med dukket opp. Jeg presenterte noe, fortalte om kjæresten min og fikk slengt rett i ansiktet at han var nødt til å gå på toalettet, for å så sjekke opp en annen på veien. 

Jeg er kanskje en av de dårligste til å feste, eller hvert fall til å komme meg på fest. Samtidig så elsker jeg og danse, være med venninner og ha det gøy! Jeg elsker å svinge meg rundt, være i nuet og treffe nye mennesker. Allikevel har jeg ikke tall på hvor mange samtaler jeg har hatt, som har blitt avbrutt fordi jeg sier at jeg er i et forhold. Litt som at jeg ikke kan ha en samtale, fordi jeg ikke er en del av det ledige kjøttmarkedet, og at jeg derfor ikke er interessant. 

Jeg lurer jo litt på hva hensikten til gutta ute på byen, på fest og på vorspiel egentlig er, når samtalen om Donald Trump, hvilket fotballag som er best og hvem vi tror vinner Paradise Hotel blir avbrutt, fordi spørsmålet om jeg er singel kommer og avbryter hele samtalen. Det er faktisk kjedelig når venninnene mine svinger seg rundt blant dansegulvets ulver, mens jeg blir stående fordi jeg ikke er interessert i å kline, stikke inn på nærmeste toalett eller ha en het flørt utover kvelden.

Ja, du har helt rett. Jeg er sinnsykt bitter og sutrer litt. Men mest fordi jeg lurer på om man må være singel for å være på fest? Jeg forstår selvfølgelig at man ikke må det, men må man det for å være interessant, danse fritt og slå ut håret? Jeg har til og med opplevd å ikke bli invitert fordi jeg ikke er ledig, og fordi jeg begrenser de andre med å være i et forhold. Hvor tullete er ikke det a? 

For jeg kan selvfølgelig dra på fest, danse og ha det moro selvom jeg er i et forhold.

Du har helt rett at jeg har kjæresten min, men å lure på hvorfor jeg har et behov for å være ute fatter jeg ikke. For jeg har jo et behov for å ha det gøy og treffe andre mennesker også.

Nei, jeg lar ikke være å si at jeg har kjæreste for at du skal sjekke meg opp med god samvittighet. 

Nei, jeg sier ikke lovlig sent at jeg har kjæreste fordi du tar meg på rumpa. Jeg pleier nemlig ikke å presentere meg som: "Hei, jeg heter Martine. Jeg er i et forhold". 

 

// Marty

 

 

17 kommentarer

Victoria Larsen

19.03.2017 kl.13:00

Flott skrevet!
Victoria Larsen: <3

Irene

19.03.2017 kl.14:04

Veldig bra innlegg :)

Du kan selvfølgelig dra på fester selv om du har kjæreste og man kan lure på flere ganger hva gutter egentlig tenker :)

Når jeg er ute og de spør om jeg er singel så bruker jeg å si at jeg er egentlig ikke det selv om jeg er det :)

Men jeg er litt sånn at hvis jeg har en gutt i tankene så vil jeg ikke utsette meg selv for å gjøre noe jeg kan angre på seinere :)

I mitt hode og hjerte er jeg opptatt når jeg har en gutt i tankene <3
Irene: tusen takk <3

Hege Kristin

19.03.2017 kl.15:10

helt enig!
Hege Kristin: <3

Amelia Hvass

19.03.2017 kl.15:50

Utrolig bra skrevet. Er helt utrolig at det "ikke går ann og være i et forhold" når man er ute. Man kan vel være ute for å ha det moro om du er i ett forhold eller ei! Må vel gå ann å snakke med andre uten at de skal stikke fra deg, når de får vite at du er i et forhold!! <3
Amelia Hvass: Tusen takk <3

Jonas

19.03.2017 kl.19:43

Hadde du gått på en butikk som hadde masse varer, men nektet å selge deg varene? Du står ikke i kjøttdisken å vurderer å kjøpe en kylling som ikke er til salgs. Og ja, her kaller jeg en spade for en spade.
Jonas: Ser poenget ditt, men ikke helt sammenhengen her!

20.03.2017 kl.22:10

Kanskje mange er ute etter et ligg på fest

Andy

21.03.2017 kl.19:18

I feel u!

Anna

21.03.2017 kl.21:40

ååå!! Såå mange ganger fra klassekamerater "hva gjør du her? har ikke du type?", "shit ho danser med gutter, har ikke ho kjæreste" "herregud ho har snakka med han hele kvelden, har ikke hun type"??????.... Vet ikke hva som er verst, de som avbryter samtalen når jeg nevner typen, eller de som er grisete, der jeg med en gang sier jeg har type, men de reagerer ikke en gang. ugh

Jeanette Nordengen

21.03.2017 kl.23:35

Yaaas! Herregud så relaterbart! Digger!!!!!

Alexandra Flaa

22.03.2017 kl.13:44

Fantastisk å få dette i søkelyset!

Veronica

22.03.2017 kl.14:32

Er så absolutt helt enig i dette. Er i et forhold der vi snart har vært sammen i 2 år. Han liker ikke selv å gå på fest men synes det er så utrolig gøy og jeg ville ha regnet meg selv som en gøy person å ha på en fest. Bare for at jeg ikke skal kline me noen etterpå så betyr ikke det at jeg ikke er kjekk å vær me og ha en samtale

Yvonne

23.03.2017 kl.00:29

Til Jonas

Det er overhode ikke sammenlignbart. Kvinner har varene sine ute for salg på fest? Seriøst...

Hvorfor antyder du at alle single kvinner er på utkikk etter noen? Det er mange som trives singel. Finnes det ikke kvinner med verdighet til å avvise menn som flørter med dem?

Dessuten, om vi tar ditt resonnement for god fisk så er det jo også slik at kvinner i et forhold har varer å tilby; vennskap, en god samtale, en dans osv.

Tenk deg om før du skriver!

Skriv en ny kommentar

hits