Love your curves

12.03.2017 - 12:00 27 kommentarer

Tuller du med meg Zara? Virkelig?!

Slutt å blande kropp med girl power, rumper og reklame. Du elsker ikke kurvene dine med å se sexy ut i en jeans, naturlig sminke og et lekent blikk. Det der har ingenting med å elske seg selv å gjøre, og det har ingenting med et positivt kroppsfokus å gjøre. Disse jentene er flotte, men konseptet deres svikter totalt. 

Jeg hadde dessverre verken en fotograf eller venninne å benytte meg av på morgenkvisten og heller ikke lyst til å sminke meg. For så vidt var ikke planen å presse rumpa opp i kameraet heller, men hvis du vil kjøpe jeansen min fordi jeg står sånn er du hjertelig velkommen, til tross for at tigerblikket ikke helt satt. 

#Loveyourself, not Zara. 

 

// Marty

Instagram HER - Facebook HER - Snapchat Martinehalvs


 

27 kommentarer

12.03.2017 kl.12:28

Hva mener du med dette er ikke kurver? Det er det da vel. Selv om de ikke er like store som dine, så herlighet.

12.03.2017 kl.14:21

Så enig med kommentaren over, dette er da også kurver. Vi kommer i ulike størrelser og fasonger, og sånn vil det alltid være. Vil heller oppfordre til ikke å være så hårsår! Minner også om at det faktisk er en god del jenter som ønsker seg mer kurver, men som av ulike gunner har vanskeligheter med å oppnå det. De har ikke noe mindre girlpower enn det du har. Bare la slikt være, det vil uansett alltid være ting å henge seg opp i. Dette er bare en reklame..

12.03.2017 kl.16:15

Alle har kurver, både mindre og større jenter.

12.03.2017 kl.16:20

Dei har former

Trenge ikke å være feit for å ha det

Marie

12.03.2017 kl.17:06

Jeg synes man skal være glad i kurvene sine uansett om de er små eller store...

12.03.2017 kl.17:35

Vel, det ser ut som kroppene til ti år gamle jenter. Ikke mye kurver nei. Synes du var mye flottere:)

12.03.2017 kl.17:38

Dette var et utrolig unødvendig innlegg, alle er da forskjellige!!

12.03.2017 kl.17:40

Synes heller ikke det er rart at jenter sliter med spiseforstyrrelser

12.03.2017 kl.17:50

Ikke rart jenter får spiseforstyrrelser, når alle modeller er syltynne

Frida

12.03.2017 kl.20:14

De har da kurver de også? Små kurver, store kurver, ingen kurver.. Hva har det å si? Er da like ille å si at det er feil å være tynn som å kommentere på folk som er feite? Skal alle se ut som deg? Er da fint vi er forskjellige. Eneste som eventuelt mangler i reklamen er mangfold i størrelse, men det er ikke det du prøver å vise i dette innlegget.
Frida: Les kommentaren over. Det handler ikke om at disse jentene ikke er fine! Det handler om at Zara selger kropp på en seksualisert og vrangstilt måte:)

Camilla

12.03.2017 kl.20:15

Haha nå lo jeg godt:)u go guurl
Camilla: <3

Fredrikke

12.03.2017 kl.20:53

Enig med frida her

Burde ikke være greit å kritisere de jentene

Akkurat på samme måte som at en ikke skal kritisere de med enda mer
Fredrikke: Les de andre svarene!

12.03.2017 kl.22:47

Folk må slutte å mase om spiseforstyrrelser, det er ikke modellens feil at folk velger å ødelegge seg selv for å gå ned i vekt på en usunn måte fordi de er for lat til å trene å spise skiklelig. Om kropp er så forbanna viktig så legger man om livet sitt på en måte som er god for seg selv, slutt å legge skyld på andre at folk har spiseforstyrrelser. Modellene kan være så store som bare det, blir aldri "inn" å ha noen kg for mye....
Anonym: Les svarene over :)

12.03.2017 kl.23:17

Dei har jo kurver

Trenge man mageflesk for å ha kurver eller???

Bra nok med rumpe former
Anonym: Det handler ikke om at det ikke er kurver, det handler om at Zara ønsker å selge på grunnlag av kropp. Måten modellene er seksualisert på her handler ikke om å elske verken seg selv, kroppen sin eller formene sine!

12.03.2017 kl.23:22

Dei har jo kurver

Trenge man mageflesk for å ha kurver eller???

Bra nok med rumpe former

Men skjønne ikke hvorfor noen syns kroppene deres ser ut som unger

Men likevel syns jeg at kroppen ikke passe helt til hode ,ser ut som kroppen er for lav/kortvokst

Hode og armene ser for store ut til resten av kroppen men likevel syns jeg ikke kroppen lyse en barne kropp
Anonym: Det handler ikke om at det ikke er kurver, det handler om at Zara ønsker å selge på grunnlag av kropp. Måten modellene er seksualisert på her handler ikke om å elske verken seg selv, kroppen sin eller formene sine!

Susanne

13.03.2017 kl.17:25

Skjønner poenget ditt, men du bommer litt her.. dette er bukser som fremhever kurvene, og det skal man da få gjøre selvom man er tynn. Det er da ingen regel på hvor mye man skal veie for å ha former?
Susanne: Det handler ikke om at det ikke er kurver, det handler om at Zara ønsker å selge på grunnlag av kropp. Måten modellene er seksualisert på her handler ikke om å elske verken seg selv, kroppen sin eller formene sine!

14.03.2017 kl.11:06

Supert! flott poeng. Hvor er kurvene på jentene i reklamen? jeg ser bare en tynn strek......

Kristine

14.03.2017 kl.14:31

Jeg tror de fleste som driver å kommenterer her har ikke skjønt poenget med innlegget hennes. Så vidt som jeg har forstått så sier hun at zara gir dårlig budskap gjennom konseptet. Martine har verken skrevet noen steder at de jentene på bildet ikke har kurver. Tvert imot så sier Martine girl power og det å elske seg selv har ingenting å gjøre med jeans og minimalt sminke. Å elske seg selv kommer innenfra.

14.03.2017 kl.19:44

Flott, da er vi enige om at også disse modellene har kurver. Husk at det kan være litt vanskelig å reklamere for klær uten å presentere de sammen med en kropp. Jeg har problemer med å si meg enig med deg i at disse modellene er blitt seksualisert. Reklamen ønsker at du skal kjøpe klærne, den har ikke som formål å få deg til å elske deg selv, kroppen din eller formene dine! Kanskje dette er en mindre god reklame, men prøv å være litt mer avslappet og ikek så hysterisk med tanke på kropp :-)

Stine

15.03.2017 kl.23:05

Synes Zara bomma litt med denne reklamen. "Love your curves", så er det to stereotypiske, smale modeller. Greit nok, de har former, og så klart skal man elske seg selv med disse formene også! Men, de kunne gjerne tatt med modeller i flere størrelser og fasonger, for å få mer fokus på disse så kalte kurvene, for de kommer hvert fall i flere former enn disse her. Og som du sier, blir feil at de står med rumpa til med et slikt blikk. Hele greia mister liksom poenget fordi det mister fokus.

Skriv en ny kommentar

hits