Pupper henger sammen med sex

01.02.2017 - 10:00 5 kommentarer


 

Jeg vet ikke om dere tenker over det, men jeg har ikke på meg BH. I utgangspunktet burde det være uvesentlig, men jeg føler ikke at det er det. For jenter, det er på tide at vi våkner opp og forstår at vår feministiske kamp ikke kjempes gjennom toppløsbilder, bilder av nipler og av nakne kvinnekropper. Vi kommer ingen vei i kampen om likestilling ved å kaste klærne. Vi kommer ingen vei i kampen mot trakassering og diskriminering med å fremme budskapet vårt med pupper. Vi kommer ingen vei med å si at vi ønsker likelønn, samtidig som vi fremmer budskapet vårt med å poste bilder av lettkledde rumper. 

Vi har den siste tiden diskutert og debattert om at kvinnelige bryster burde fremstilles på lik linje med menn, men dette skjer ikke før vi slutter å seksualisere det. Dette skjer ikke med at vi spiller på det, og understreker at bryster og sex har en sammenheng. 

Jeg er villig til å vedde på at du ikke så at jeg gikk uten BH, og jeg tror ikke du hadde sett det hvis vi møttes på butikken heller. Jeg går ikke uten fordi jeg ønsker oppmerksomhet eller fordi jeg ønsker å fremme et budskap, jeg går uten fordi jeg syntes det er deilig og befriende - Og fordi det for meg er det mest naturlige i hele verden. 

Jenter, hvis vi vil bli tatt seriøst må vi også ta kampen seriøst. 

Jeg har troa. 

 

Følg gjerne meg og puppene videre:

Facebook: HER
Instagram: Martinehalv
Snapchat: Martinehalvs

 

// Marty
 

5 kommentarer

Susann

01.02.2017 kl.14:23

For et flott innlegg! Vanligvis pleier ikke jeg å kommentere på de bloggene jeg leser, men er enig i det du skriver her! Jeg går uten bh så og si hver dag, og det er så mye mer behagelig enn å gå med bh. Kaller bh for torturredskap hahaha. Men eneste gangen jeg faktisk går med bh er når jeg har på meg bluser eller skjorter som er veldig tynn i stoffet. Tommel opp for dette innlegget! :D

01.02.2017 kl.17:21

Endelig!!

Hannah

02.02.2017 kl.11:36

Bra innlegg!

jeg syns det er viktig at jenter står opp for den kampen. Selv har jeg STORE bryster og merker til stadighet hvordan de er en magnet av et blikkfang. Personlig syns jeg det er ubehagelig, og på ingen måte slik at det er fritt frem å se på andres pupper. Når de er så store som de er, blir de også vanskelig å skjule. Utringning bruker jeg aldri, men likevel føler jeg meg vulgær i vanlige klær. Selv trenger jeg BH for å ikke ødlegge ryggen helt, men kampen er den samme. Et ønske om mindre fokus på pupp og sex! Heier på deg som prøver å få fokuset bort fra dette!

Fredrik

04.02.2017 kl.18:12

Hvorfor har dere gjort sex til noe ekkelt? Hvorfor har dere fått det til å bli ubehagelig at gutter ser på dere? Det er en MEGET naturlig biologisk konsekvens, og ingenting objektivt galt i det.

Vi som samfunn har til alle tider hatt et forkvaklet syk på sex og seksualitet, som de fleste andre samfunn og kulturer. Selv om det har vært store og meningsløse forskjeller fra århundre til århundre. Det er bare mental hjernevask. I noen samfunn er det seksuelt å vise håret, mens i andre (afrikanske stammer) er det geit å vise puppene, og ingen bryr seg eller ser på det som noe seksuelt.

Hvis folk så mennesker som mennesker, så de for det de var, så ville dere kommet lengre på det mentale og filosofiske plan. Hvis dere så at mennesker påvirkes av helt naturlige drifter, som for eksempel sex, og at det ikke er noe galt med disse driftene. En gutt som ser på puppene dine er fordi han synes du er estetisk vakker og attraktiv, HVORFOR skal det bli oppfattet som noe ekkelt og negativt?

Thea

05.02.2017 kl.07:42

@Fredrik: Så du hadde ikke følt deg utilpass om for eksempel en arbeidsgiver satt og glodde deg i skrittet? Det å forsvare upassende opphisselse er ikke normalt, om det er poenget ditt. Menn er ikke 'dyr', og å omtale menn som om de ikke eier selvkontroll blir også feil - det betyr ikke at sex er galt eller ekkelt, men alt til rett tid og sted. Angående det å 'komme lengre på det mentale og filosofiske plan' tror jeg at vi kvinner klarer oss helt fint uten å måtte føle oss krenket på noe vis, slik du bastant glorifiserer som noe vi burde føle oss stolte over. Jeg er selv masterstudent, og har aldri følt meg ukomfortabel når jeg er rundt likesinnede på universitet - hvorfor det skal være så vanskelig å spre den atmosfæren til resten av samfunnet forblir vel et mysterium, men det betyr heller ikke at jeg godtar at noen menn der ute skal glo og fantasere (da jeg har hatt samboer i flere år så er jeg ikke den eneste som synes det er unødvendig).

Ps: Om du tror det å se på fremmede jenter ikke er objektifiserende så kan du alltids lese om 'the male gaze', som orginalt stammer fra Foucault's 'medical gaze'. Begge teoriene tilhører en evolusjon som diskutabelt nok ikke akkurat har gagnet samfunnet, og jeg gjenkjenner spesielt Foucault sine argumenter i det du skriver dog hans vinkling ikke glorifiserer mannens rett å objektifisere.

Skriv en ny kommentar

hits