Jeg skal ta silikon

22.02.2016 - 10:30 4 kommentarer

Jeg skal ta silikon

Jeg skal ta silikon. Jeg skal fylle puppene mine, store og fine - fordi jeg ikke er fornøyd. Jeg velger å være helt ærlig på det. Jeg tenker nå at shit au - hvorfor bare ikke si det høyt? Folk vil vel merke det uansett, og det er vel viktig at folk vet at jeg ikke er ekte. Så jeg skal ta silikon. Jeg leker med tanken om å fylle kinnbena mine også, men det blir eventuelt etter oprasjonen. 

Kjære vene folkens. Nei, jeg skal ikke det. Jeg har verken spart, ønsker å spare eller gjøre dette nå. Men du trykket inn, fordi du elsker å lese disse overskriftene gjør du ikke? Vi trykker oss inn, fordi vi i nysjerrighet, uvitenhet og undring ikke klarer å dy oss. Når vi har lest, tenk og vurdert ferdig lager vi oss en mening. Noen av oss ler, tenker at dette er håpløst, andre fascineres av dette og noen tillater seg og hamre løs i kommentarfeltene. Så stiller vi oss spørsmålene hvorfor personene bak overskriftene har inntekter som de har, og drar oss i håret fordi vi syntes det er så ufattelig håpløst. Trykker vi inn, fordi vi trenger et avbrekk fra virkeligheten, er redd for å gå glipp av noe eller fordi vi vil støtte med enda noen kroner på operasjonskontoene?

Fascineres vi virkelig så fælt av det retusjerte, opererte og uekte, samtidig som vi setter oss ned å griner fordi presset er for stort? Jeg slakter ikke personene bak overskriftene, men folket som klager på klikkene, inntektene, presset og vårt retusjerte samfunn - og samtidig ikke holder seg unna.  

Altså, hvis vi virkelig skal gjøre ett oppgjør mot samfunnet og presset som er - hvorfor jages vi av dette da og hvorfor snur vi ikke rævva til? 

- Marty

4 kommentarer

22.02.2016 kl.11:04

!!!!! Bra

Tina Marie

22.02.2016 kl.11:09

Haha, så sykt bra :)

Sunniva

22.02.2016 kl.11:15

BrA! jeg klikket inn, og du tok meg på fersk gjerning... fasinerende.

Susanne.E

23.02.2016 kl.18:01

bra innlegg! :)

Skriv en ny kommentar

hits